Mennyire gond az, ha egy 3 hónapos babán rugik meg body-k vannak?
Akárki jön látogatóba, pólót és nadrágot hoz ajándékba. Amivel nem is lenne gond, ha én eltudnám azt képzelni a lányomon. Ráadásul mire felrakom rá a nadrágot és betűröm a pólót... kész rémálom, főleg, hogy utál öltözködni.
Nekem sokkal egyszerűbb és jobb, ha body-t és rugit rakok rá..
Különben sem tudom, mikortól kell különálló együtteseket ráadni..
Én akkortól adtam rá, amikor már "megérett" rá.
Az elején még olyan picike volt, és annyira utálta ő is az öltöztetést, és nem is állt jól rajta a póló és nadrág. Szóval szerintem az első 3 hónapban rajta is leginkább rugi volt bodyval.
Volt hogy arra ráadtam még egy tunikát vagy valamit, amitől a ruha olyan "kimenős ruhának" tűnt.
Így volt kényelmes és nincs ebben semmi gáz.
dehogy gond!
én is a bodyt, rugit szeretem jobban, az melegíti biztosan a hátát.
1 év után, amikor jár, már adok rá pólót, nadrágot, de még mindig jobban szeretem a body+nadrágot.
mi is sok pólót kaptunk, amit nem használtunk.
Az én lányom 6,5 hónapos, de még rugit meg body-t adok rá. Szerintem sokkal kényelmesebb neki. Főként amikor a szőnyegen játszik. Szerint nyomná a hasát a nadrág dereka. (elég sokat játszik hason) Ha kimegyünk sétálni olyankor szoktam rá adni nadrágot, de akkor is van rajta body, mert annak nem csúszik ki a dereka és nem kell állandóan a kicsúszott derekát visszatűrni.
Mi egyébként a Tesco-ban szoktuk venni neki a 3db-os csomagú rugikat(ami elvileg pizsamának készült), de itthonra tökéletesen megfelel neki.
Kinek mi. "miben legyen a baba". Nálunk a kicsi(8hónapos) kezdetektől "utcai" ruhában van, alváshoz használjuk a rugit. Haza harisnya-body-kiruha kombinációban jött a kórházból.
És nem tapasztaltam, hogy nehezebb lenne ráadni egy nadrágot-harisnyát, mint a rugit, a póló-pulóver ugyan így. Annyi, hogy a póló alá egy ujjatlan bodyt adok, hogy a dereka ne legyen kint. És nagyon jól elvan/elvolt benne, nem zavarja a mozgásban, pedig lelőhetetten.
A fiam a mai napig rühell öltözködni(27hónapos), ha tehetné Ádám-kosztüm télen-nyáron.
Mi pont úgy vagyunk mit az előttem válaszoló.
Szinte születése óta öltöztetem nadrágba,pulcsiba a kisfiamat.Rugit csak alváshoz használunk.
Úgy öltözteted ahogy a babádnak és neked kényelmes.
Nem gond, ha rugi+body van a babádon. Ha nektek ez így kényelmes, akkor miért ne.
Én mondjuk nem szerettem, mert szerintem egy rugi tök pizsamás. Nappalra jobban szerettem a mackónaci+póló+body verziót, kb 2-3 hónapos kortól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!