Csatos babahordozóról mi a véleményetek, aki használ?
Én ajánlom neked inkább a meitait (pl: Gremese), van belőle csatos változat is. De ha van több pénzed, akkor nagyon jó a manduca is.
Csípőn kényelmetlenek ezek, arra a karikás kendő jobb, de hosszútávon nem jó a csípős megoldás, kb fél óra, aztán fájni fog mindened és a gyereknek is.
Ha most 8,5 hós a babád, akkor már kötheted nyugodtan a hátadra is, hidd el, neked is és neki is kényelmesebb lesz ott, mint elöl. Nem baj, hogy nem tud ülni. Először fura, hogy a hátadon van, és nem látod, mit csinál, de tényleg klassz dolog.
Nekünk is Liliputi csatos van, nagyon szeretjük. 5 hónapos korától háton hordozom. Nem baj, ha nem tud ülni, nem lesz baja.
(Bocs az offért, de: neked már mindenképpen háton kéne majd hordoznod, mert elől egészségtelen és kényelmetlen hordozni 7-8 kilónál nagyobb babát, csípőn pedig csak rövid ideig tudod, mert nem oszlik el egyenletesen a súly.)
Előző vagyok.
Nekem jó volt a kismama kabát, hátul is és elől is be tudtam alá tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!