Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van olyan anyuka, aki nem...

Van olyan anyuka, aki nem tapogatta a méhszáját sosem?

Figyelt kérdés

Annyi ilyen jellegű kérdést olvastam mostanában, hogy hogy kell kitapintani a méhszájat, meg az előbb az egészség rovatban, hogy valaki "talált" egy dudort a hüvelyében, (nőgyógyász 2 hónapja látta és minden rendben volt)... mindenki "kotorászik" odabent?

Én már szültem, meg olyan tini sem vagyok már, de én még pld. soha nem nyúltam be magamnak a hüvelyembe az ujjammal... csodabogárnak számítok?

2011. okt. 6. 02:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

én egyszer nyúltam fel terhesen, amikor a szülés nagyon közel volt, nagyon óvatosan, és éreztem, hogy ott a feje :D De nyilván nem nyúlkáltam utána ott.

Viszont mióta a spirálom fent van, muszáj havonta egyszer benyúlni megkeresni a vezetőszálat.

2011. okt. 6. 09:25
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem néztem meg! Szülés után tőlem is kérdezték,hogy néz ki a varrás,meg hány varratom van? Mondtam,h fogalmam sincs. És akkor elkezdi mesélni,h tükörrel nézte meg magának! Dehogy még a méhszájat is? Jó Isten! Ezért van a nőgyógyász!
2011. okt. 6. 11:16
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

engem sem izgatott sosem a méhszájam, hogy beturkáljak.

A doki megnézi és kész. Én azt sem tudom mit kellene érezni, úgyhogy nem adok okot magamnak az idegeskedésre.

Örömszerzés céljából nyúltam már be, de nem éreztem a végét, úgyhogy azt sem tudom mi van...

2011. okt. 6. 12:24
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem neztem sem a mehszajat, sem a varratokat, aaaa, semmi penzert...
2011. okt. 6. 12:35
 15/15 A kérdező kommentje:

Köszi!! :) Mindenki kapott zöld kezet! :)

Nem arról van szó, hogy nem értem meg, aki benyúl, és érdekli mi van odabent, csak furcsállom. :) Nekem eszembe sem jutott soha.

Ja, azért a varratomat megnéztem tükörrel, de csak a szülés utáni 2. héten "mertem" és még attól is rosszul voltam, hogy hogy néz ki... Aztán persze elmúlt :)

2011. okt. 6. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!