Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Más is érez így a gyerekorvos...

Más is érez így a gyerekorvos után?

Figyelt kérdés

Ma lementem a lányommal (12 hetes) a gyerekorvoshoz, mert az elmúlt másfél hétben nagyon sok étel jött ki büfögés során. Ráadásul az elmúlt 3 napban tapasztaltuk, hogy étkezés után 1-2 órával is nagy mennyiség jön ki belőle és ezáltal felébred sírva. (Nem csodálom)

Akár hányszor megyünk le az orvoshoz, mikor belépünk az ajtón, már látom a fején, hogy :"Már megint mit akar!?" kifejezést.

Elmondom mi a gond, erre közli lekezelően, hogy ez más gyereknél is előfordul, nincs ezzel gond.

Mindig új tápszert ír fel, jelenleg az 5. variációnál tartunk. (anyatejes+tápszeres)

Ma pl. megemlítettem, hogy köhög 3 napja időnként a lányom, de láza eddig nem volt és, hogy az orrát is sűrűbben tisztítom. Rá se nézett, ült az asztalnál és meg se vizsgálta. Azt mondta, hogy tisztítsam gyakrabban az orrát akkor.

Egyszerűen, ha kijövünk onnan, akkor egy rakás szrnak érem magam. hogy nem lettem "okosabb" ettől sem .. és, mikor hazaérünk és sír a lányom, mert a kibüfögött mennyiség miatt éhes marad, rosszul érzem magam. Tehetetlennek és elfog a sírás, milyen pocsék anya vagyok ...

2011. okt. 5. 10:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Azonnal válts, a pici érdekében: keress a környéken egy jó hírű orvost, menjetek be hozzá a gyerekkel és a papírokkal. A régihez nem is kell bemenni, ők hivatalból átkérik a benti papírokat :)
2011. okt. 5. 11:48
 12/15 haramia ***** válasza:

szia!

hát, az orvosod gáz valóban, de én is éreztem hasonlót mikor a kisfiam másfél hetes korától egészen hat hetes koráig MINDEN délután 3-4 órákat keservesen üvöltött a hasfájástól és hiába mentünk ügyeletre, gyerekorvoshoz, védőnőhöz mindig csak azt kaptuk tanácsként, hogy elmúlik...persze végül igazuk lett, de ez akkor amikor a kezedben van a pici és kisírja a lelkét is meg rekedtre üvölti magát cseppet sem vigasztal, csak szar anyának éreztem magam, hogy nem tudok segíteni a babámon...node, azóta tényleg jobb a helyzet viszont a bukás az maradt, ezzel kapcsolatban akartam Neked írni, hogy menjetek el hasi UH-ra és ha kizárják a refluxot, akkor tényleg nem kell aggódni, csak kitartani valahogy, mert ezt is egy idő után elmúlik...a köhögés szintém lehet attól, hogy hanyatt fekve félrenyel illetve nekünk az orra is akkor szokott sűrűbben eldugulni és tortyogni, amikor sokat bukik, mert a kis tejdarabkák megtapadnak az orr nyálkahártyán és olyan lesz mintha folyna az orra, ez ellen csak azt tudod tenni, hogy leszívod.

Jó babázást!

2011. okt. 5. 11:59
 13/15 A kérdező kommentje:

Hasi uh-val kapcsolatban azt mondta, hogy akkor ad csak beutalót, ha kipróbáltuk ezt az AR-s tápszert is.

Mivel 18-án megyünk oltásokra, csak akkor kaphatjuk meg, ha nem múlik el ...

2011. okt. 5. 12:18
 14/15 anonim ***** válasza:

Én azonnal orvost váltanék.

Mi is váltottunk, de mi azért mert a régi túl aggódott mindent, illetve mikor "szörcsögött" a babám (amit azóta "kinőtt") kórházba akarta küldeni. Képzelheted, majdnem ugrottam egy hátast mikor a kórház szót kiejtette a száján. Még aznap hívtam egy másik dokit, hogy átvesz-e minket és másnap már nála is voltunk. Megvizsgálta,megnézte a gyereket és lám: semmi baja nem volt (azóta sem szerencsére). Szóval, ha teheted menj más dokihoz!

2011. okt. 5. 13:09
 15/15 anonim ***** válasza:
Mi most váltottunk dokit, de már bánom, hogy nem ennyi idősen, mint Ti most vagytok. Nálunk 8 hónap kellett mire kiderült, hogy tejérzékeny. Mindenfélét próbáltattak vele itatni, de mindegyik tápszert kihányta. Nálunk a szopi "harcra" azt mondta, hogy ne aggódjak, majd lesz tej... Hát még szerencse, hogy mástól szereztünk anyatejet. :( De én is fejtem, majd belehaltam, olyan fáradt voltam tőle. Meg kicsit korán kezdtük a hozzátáplálást, így a picur a később felírt tápszer el sem fogadta, mert keserű volt és már ismerte a fincsi ízeket. Szóval szerintem válts dokit, lehet, hogy egy fél évnyi nyomort spórolsz meg magadnak. Azért kitartás, nemsokára már könnyebb lesz!!!
2011. okt. 5. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!