Mennyi idős korára zárult be, gyógyult meg babátok köldöksérve? Műtét nélkül.
hello!a most 6 éves fiamnál köldök sérvet diagnosztizáltak 4 hetes korában,elvittem a sebészetre azt mondták amikor majd elkezd magátol felülni elmulik,felült nem múlt el.visszavittem akkor azt mondták majd ha járni fog.11 honapos korában járt,nem mult el visszavittem.ott azt mondták hogy majd 2 éves korára mondanom se kell betöltötte a kettött,nem múlt el.visszavittem ott megint azt mondták majd ekkor majd akkor,mostmár nem hagytam annyiban konzultáciot kértem 3 orvos nézte meg mind a 3 mást mondott.elvittem egy fizetős sebészetre(Szegeden)2007 nov 6-án azt mondták nincs mire várni már ha visszaakart volna menni akkor már rég megtörtént volna.rá 1 hónapra megműtötték.reggel 7 re mentünk este 7 kor ki is jöhettünk.30 perces műtét volt!
Az előző komenthez még szolnék!!A nagybácsikámnak köldök sérve volt nem műtötték meg mert nem engedte kifordultak a belei.Nem karok ilyeszgetni,mert ő idősebb volt már de a köldöksérvnek is lehetnek komojabb formái!!3 órás műtéttel tudták visszatenni a dolgokat a helyére.
De neked kitartást!!Menny idős mot a babád??
Huh. A lányomnak is van, nálunk (Bp) azt mondják, hogy 3 éves koráig semmit nem csinálnak vele. Ő még csak most múlt kettő, de "masszívan megvan", mint pici korában.
A letapasztásról én úgy tudom, hogy "elavult technika", már rájöttek, hogy semmit nem használ, tehát akinek visszamegy, annak anélkül is visszamegy, akinek meg nem, annak nem...
Nemsokára megyünk a sebészetre más okból, erre is rá fogok kérdezni. (Szegény kicsim, ez lenne a 3. műtétje, ami kilátásban van. :o((
Megkérdezhetném, hogy akinek csinálták a műtétet, hogy viselte? Műtét után meddig volt "beragasztva" (vagy nem tudom?), lehetett fürdeni vele rögtön?
Kedves 21.05.-ös író!!
Mi ahhoz képest nagyon jol viseltük,egyedül a nyugtató inyekciot viseltük nehezen,mert amikor beadták neki nem foghattam meg hogy megnyugtassam,csak ott ülhettem mellette,de nem foghattam meg nem is szolhattam hozzá(Szeged)!!45 perces volt a műtét nyomókötést teetek rá .Este már haza is engedtek.Fürdeni aznap nem lehetett sőt ugy emlékszem utánna még 1 hétig csak tusolni és csak ugy h víz ne érje!!!!Nem lesz rajta nagy kötés!!Már 3 éve történt de gyönyörű lett!!!!Remélem segíthettem!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!