Taknyos babátok mennyi idő alatt gyógyult meg?
kb 4-5 hónaposan mi is átestünk ezen, volt az több is mint 3 hét.
Most 10 hónaposan megint legalább 3 hétig szívtam az orrát,mire rendbejött.
A nasivint csak 1 hétig lehet adni ha jól tudom,mert erős a hatóanyaga, de nézd meg a tájékoztatón.
A tengervizes az mehet.Este tegyél a kiságya mellé(biztos távolságba, de azért úgy, hogy hatásos legyen)kamillás-sós forró vizet,hogy párologjon neki, ez is nyugtatja, tisztítja.
Nem tudom mit eszik(tápszer/szopi/ kap-e ,ár mást),de cebion C vitamint adhatnál neki, az nagyon jó!
És kitartóan szívd az orrát, de ne csak napi 3x, hanem ha kell,többször.Ha el van dugulva, akkor szívd!Csak így tudod megakadályozni, hogy rámenjen a fülére, arcüregére!
Ha nap közben rendesen kiszívod, akkor az éjjelek hamar rendeződnek(nekünk talán csak az első néhány éjjel volt nehéz,utána már aludt éjjel, csak nappal kellett szívni)
Én volt,hogy 3 óra alatt szívtam 3x, és nem 1 percig...
kitartást, tudom nehéz, de túl lesztek rajta!
jobbulást!
ja és a doki azt mondta babáknál az is normális még, ha 3-4 hétig szívni kell az orrát!
(utolsó)
Szia,
Mi éppen pár napja vagyunk túl a taknyosodáson. Én is épp azt tettem amit Te is, hogy tengervizes orrspray és utána orrszívó, de naponta többször, volt hogy 5-6-szor (minél többször csinálod (akár óránként) annál hamarabb tisztul ki és nem lesz nagyobb baj)plusz a doktornőnk tanácsára adtam Neki Cebion és Sinupret cseppeket és 6 nap alatt túl voltunk rajta.
Jobbulást Nektek
Szia,
22:30-as vagyok.
Doktornőnk mondta, hogy ezt használjam a Cebion cseppekkel együtt.
Elővettem a Sunipret cseppeket és olvasom a betegtájékoztatójában, hogy csecsemőknek naponta 3X10 csepp adható, én csak kétszer adtam neki de hatásos volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!