Mekkora haja van 1 éves kislányodnak? Elvisel valamit a fejen? Pl csattot, hajpantot?
Figyelt kérdés
2011. okt. 4. 12:10
11/16 anonim válasza:
12.36 vagyok:) olyan 13-14 hós korunkig nekünk se volt baj...nagy haja volt de nem vette ki a gumit szerencsére meg a csatokat se. Én meg jól bevásároltam belőlük...aztán egy éve küzdünk mert kiszedegeti szóval itt állnak a szebbnél szebb csini csatok-gumik használatlanul...
12/16 A kérdező kommentje:
12:23-as nagyon szep a kislanyod!
2011. okt. 4. 17:22
13/16 anonim válasza:
15 hónaposomnak 2 sorba 3 szál haja van :(
szinte kopasz...
14/16 anonim válasza:
ja és csak a megkötős sapit tudom ráadni...mást leránt a fejéről,pedig egy csomó szép fejpántot vettem neki...
15/16 anonim válasza:
Köszönöm, aranyos vagy!Azért tettem fel a képet, hogy el tudd képzelni, hogy van olyan hajacska, ami még egy évesen sem igényli a hajgumit:))Nem baj, majd fodrászkodunk később!
16/16 anonim válasza:
Az én kislányom most 9,5 hónapos. Óriási sötét barna hajjal született, de most már teljesen szőke. A fufruját már 4-szer vágtuk, de megint kellene. Kb 2 hónapja a szinte hátközépig érő haját a füléig visszavágtuk, mert zavarta. Így sokkal dúsabbnak tűnik a haja és nagyon jól áll neki. Szinte mindennap gumizom a haját, pálmafákat csinálok neki és a csatok sem zavarják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!