Vennél a kislányodnak új babakocsit azért, mert a fiú tesójától kék színű babakocsit "örökölt"?
NEM!
Vennék inkább lányos színű zsákot bele vagy nyáron varrnék ülésbetétet. Az még praktikus is, mert mosható, nem kell a babakocsit súrolni állandóan.
Én sem vennék, főleg ha jó babakocsi, és szereted.
Nehéz olyat találni, ami tényleg megfelel az igényeknek.
Amikor én vettem a babakocsit már tudtam, hogy Lányom lesz, mégis mélykocsinak sárgát választottam, sportkocsinak zöldet.
Egyébként meg osztom az egyik válaszoló véleményét.
Tiszta rózsaszínben a gyerek, csak a zokniján volt kékes figura, fülbevaló a fülében, erre azt mondják: de szép kisfiú. Szóval szerintem másodlagos a babakocsi színe.
Én igen, de csak azért mert mi nagyon rég vágytunk egy kislányra és mindenünk rózsaszínben úszott :))) Aztán persze meguntuk ezt, de jó volt eleinte :)
Úgyhogy igen mi lecseréltük a kék babakocsit.
És csatlakoznék mert a lányomat rózsaszín babakocsiban fehér overálban és rózsaszín sapkában sálban is SIMÁN nézték fiúnak...Mondjuk a kis pofijáról annyira talán nem lehet megmondani h fiú vagy lány, dehát azért gondolhatták volna h nem teszem rózsaszín cuccok közé a fiamat...
Szia!
Nekünk az első kocsija a lányomnak piros volt! De fél évesen újat kapott, és én kéket választottam,szép világoskék!De nálunk sok sötét cucca van,mert szerintem télen is, meg egy mászni járni tudó babánál praktikusabb a NEM rózsaszín!De a sapi és a sál a kiscipő az mindig lányos!ÉS a takaró a kocsiban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!