Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Boglárka mellé milyen második...

Boglárka mellé milyen második nevet adnátok?

Figyelt kérdés

Mindenféleképpen szeretnénk második nevet is.

Valami rövid egyszerű név lenne jó.

4-5 maximum 6 betűből álljon

Mi illene hozzá szerintetek?

2011. okt. 1. 14:56
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
60%
Kedves Kérdező, udvarias, jól nevelt ember nem förmed így rá arra, aki neki segíteni próbál adni.Ha nem tetszik, h kérdeznek (miért kell második név?)akkor lapozd fel magad az utónévkönyvet, és próbálj meg Te magad 2. nevet keresni a gyerekednek. További szép napot, és jó keresgélést!
2011. okt. 5. 10:55
 12/27 anonim ***** válasza:
69%
Egyetértek az előttem szólóval!
2011. okt. 5. 11:01
 13/27 anonim ***** válasza:
Rita, Zita, Olga?
2011. okt. 5. 11:13
 14/27 anonim ***** válasza:
Boglárka Bella <3
2011. okt. 5. 11:38
 15/27 anonim ***** válasza:
Mindenfele keppen a kozepso nevnek szeretned a Boglarkat? Mi lenne, ha felcserelned? Boglarka Anna nekem kevesbe tetszik, mint az Anna Boglarka ;) Es a tobbivel is el lehet is jatszani :)
2011. okt. 5. 11:50
 16/27 anonim ***** válasza:

Boglárka Dalma

Szerintem szép, és az első név utolsó magánhangzója köszön vissza a második névben.

2011. okt. 5. 12:47
 17/27 anonim ***** válasza:
Fanni, Dóra, Lilla
2011. okt. 5. 12:59
 18/27 anonim ***** válasza:

Anna helyett Hanna?

Boglárka Hanna - nincs torlódás, és ugyanolyan lágyan cseng.

Amúgy az én lányom is Anna :-)

ami még eszembe jutott: Lili, Maja, Luca, Mia

2011. okt. 5. 13:13
 19/27 anonim ***** válasza:
Nekem is a Boglárka Réka jutott eszembe, nem tudom miért.
2011. okt. 5. 13:57
 20/27 anonim ***** válasza:

10:55-össel értek egyet.És mielőtt kötözködésnek (nem kötöszködésnek, ahogy írtad:) vennéd, ez a név olyan szép, hogy én sem adnék mellé másikat.Lehet, hogy ti hagyomány őrzők vagytok,de ennek a gyerek nem fog különösebben örülni, amikor majd mindenki megkérdezi, most akkor hogyan szólíthatlak? Én felnőtt fejjel marhára utálom, hogy 2 nevem van.

1: soha, semmire nem kellett a 2. nevem, az Ágnes

2: minden jött-ment folyton megkérdezett, hogy Áginak szólítson, vagy Orsinak?

3: hosszú volt leírni, rohadtul utáltam ügyintézésnél

4: amikor férjhez mentem, és felvettem a férjem nevét, egyből 4 szavas nevem lett.Megkérdezte az anyakönyvvezető, hogy hogyan szeretném használni, és mondtam, Ágnes nélkül.De mivel a személyimben szerepelt,így írták a házassági anyakönyvet.Na, innentől kezdve irkálhatom a nevem!

A Boglárka önmagában is szép név, és bármit adsz mellé, az úgy SOK lesz, túl erőltetett lesz.És nektek lehet, hogy tetszik, de vajon a lányodnak fog -e tetszeni?Mert neki kell egy életen át viselnie.

2011. okt. 5. 14:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!