Boglárka mellé milyen második nevet adnátok?
Mindenféleképpen szeretnénk második nevet is.
Valami rövid egyszerű név lenne jó.
4-5 maximum 6 betűből álljon
Mi illene hozzá szerintetek?
Boglárka Dalma
Szerintem szép, és az első név utolsó magánhangzója köszön vissza a második névben.
Anna helyett Hanna?
Boglárka Hanna - nincs torlódás, és ugyanolyan lágyan cseng.
Amúgy az én lányom is Anna :-)
ami még eszembe jutott: Lili, Maja, Luca, Mia
10:55-össel értek egyet.És mielőtt kötözködésnek (nem kötöszködésnek, ahogy írtad:) vennéd, ez a név olyan szép, hogy én sem adnék mellé másikat.Lehet, hogy ti hagyomány őrzők vagytok,de ennek a gyerek nem fog különösebben örülni, amikor majd mindenki megkérdezi, most akkor hogyan szólíthatlak? Én felnőtt fejjel marhára utálom, hogy 2 nevem van.
1: soha, semmire nem kellett a 2. nevem, az Ágnes
2: minden jött-ment folyton megkérdezett, hogy Áginak szólítson, vagy Orsinak?
3: hosszú volt leírni, rohadtul utáltam ügyintézésnél
4: amikor férjhez mentem, és felvettem a férjem nevét, egyből 4 szavas nevem lett.Megkérdezte az anyakönyvvezető, hogy hogyan szeretném használni, és mondtam, Ágnes nélkül.De mivel a személyimben szerepelt,így írták a házassági anyakönyvet.Na, innentől kezdve irkálhatom a nevem!
A Boglárka önmagában is szép név, és bármit adsz mellé, az úgy SOK lesz, túl erőltetett lesz.És nektek lehet, hogy tetszik, de vajon a lányodnak fog -e tetszeni?Mert neki kell egy életen át viselnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!