Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért így szokták a babákat a...

Miért így szokták a babákat a babakocsikba rakni?!

Figyelt kérdés

hogy a feje van a menetiránnyal megegyező irányba. ez így olyan, mintha folyamatosan háttal ülnénk a buszon... :D

ha fordítva lenne, meg ki lehetne látni a babkocsi elején, azért én szívesebben feküdnék benne úgy, és akkor előre fele lehetne látni, és felnézve az anyukát is láthatja a gyerek, és ha pl elszabadulna a babakocsi és nekimegy egy fának, akkor nem mindjárt a gyerek feje törne be (csak talán a lába...) ;)

de most tényleg, miért így szokták?

2011. szept. 29. 23:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

ja bocsi:)én eskü nem olvastam ezt:)

bocs ma a koncentrációm egyenlő a nullával:)

2011. okt. 23. 17:29
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is szerettem látni a babát, míg sétáltunk. Egyrészt láttam, ha büfizik, másrészt nyári baba volt, tehát a rovarok miatt se mindegy, hogy mire ránézel a kicsire, már összemarják, hanem rögtön észreveszed, és el tudod hessegetni.
2011. okt. 23. 19:37
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
A mi sportkocsink tolókarja átfordítható. Akkor szoktam menetiránynak háttal tolni a babámat (1 éves) ha nagyon fúj a szél, vagy ha menetiránnyal megegyező irányban a szemébe sütne a nap. A napot nagyon rosszul viseli, tiszta anyja. :)
2011. okt. 23. 20:12
 14/14 anonim ***** válasza:

Ezt olvasd el, legyszi. [link]

Bar en mar joval a cikk olvasasa elott elvbol olyan babakocsit vettem, ahol en dontom el, melyik iranyba nezzen a baba. Mert valahogy ugy gondoltam en is, ahogy fentebb a cikkben le van irva. A babakocsinkat 3 eves korig lehet hasznalni, es nem all szandekomban kifele forditani.

2011. okt. 24. 00:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!