Mikortól adtatok a babának este és/vagy reggel kakaót?
Jaj hát amennyi koffein abban van...meg a gyerek érzékenységétől függ, nyilván ha látod hogy nem alszik tőle vagy nyugtalan akkor nem adod tovább..
Én akkortól adtam mikor abbahagyták a szopit a gyerekeim (11 hósan és 13 hósan) először tápszert adtam nekik majd fokozatosan tejet illetve macikávéval ízesítve vagy karamellásan vagy egy kisebb kanál kakaót beleszórva.
Pont kicsit érdekesebbé tették ezek az ízek a tejet (sokszor amúgy csak sima tejet kérnek most 3.5 éves és 19 hósak).
És egyiknek sincs semmi alvásproblémája, régóta átalusszák az éjjelt, és este 8tól reggel 7 ig alszanak.
Ne tegyél bele sokat,először úgy próbáld ki!
Az én kislányom 1 éves kora óta kakaót iszik, reggel és este. Semmi baja tőle,az meg hogy a koffeintől nehezebben alszik... Ma fél 10-kor kelt. :) (amúgy fél9 fele szokott)
Bár nem teszek a tejbe sok kakaót,csak épp hogy kakaó íze legyen.
Köszönöm, akkor adunk neki kakaót :)
Első baba, azért nem tudtam, és olvastam pro és kontra cikkeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!