Hogyan/min reszeljek kekszet, hogy pépes legyen (pl. almával)?
Figyelt kérdés
Milyen kekszet használjak?2011. szept. 29. 11:31
1/8 anonim válasza:
Ha eleve reszelt háztartásit veszel az a legegyszerűbb.
De ha nem, akkor almával együtt mehet az aprítóba.
2/8 A kérdező kommentje:
Reszelt háztartási keksz??? Nem tudtam, hogy lehet kapni...
Köszönöm!
2011. szept. 29. 11:34
3/8 anonim válasza:
ha nem reszelt,akkor összekeverem a kekszet a reszelt almával és a létől felpuhul,akkor egy villával össze tudod törni
4/8 anonim válasza:
Üvegreszelön.Az almät is es a kekszet is.Ez a lehetö legjobb modszer ha igazän pepeset akarsz.
5/8 anonim válasza:
Én csak összetörtem a kekszet, meg a gyümölcsöket feldaraboltam, és a turmix megoldott mindent.
6/8 anonim válasza:
Mi diódarálón ledaráltuk, igaz, így akad benne nagyobb darab is, de az almától úgyis felpuhul. :)
7/8 anonim válasza:
nekünk nem volt jó a darált háztartási keksz,mert túl nagy darabok vannak benne. én a sima kislyukú sajt reszelőn reszelem és tökéletes bele.
8/8 anonim válasza:
Én darált háztartási kekszet szoktam használni!
Üdv:7és fél hós baba anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!