6 hónapos anyatejes babámnak kiegészítésként az anyatej mellé milyen tápszert adjak? Típus, márka?
Mindenképp beszéld meg az orvossal Ő majd felírja a megfelelőt.
az én babám nem hasfájós,mi Milupa milumilt kapunk.
mi külföldön élünk, itt a gyerekorvost aztán egyáltalán nem érdekelte, h mit adok a gyermekemnek, mivel itt nem írják fel receptre. jó olvasni, h vannak lelkiismeretes dokik is:))
én jól utánajártam, és a nutrilon mellett döntöttem, ami immunofortisos, tehát erősíti a baba immunrendszerét, majdnem mint az anyatej. ennek az otthoni változata a milupa milumil. ott van rajta a jegesmaci és az embléma. ha a dokid nem segít, akkor szerintem azt.
Szia!
A MILUPA: MILUMIL 2-es tápszere, immunofortis és van belőle érzékeny gyomrú, emésztési poroblémákra hajlamos babáknak. Én Láttam minden szupermarketban. Lehet, hogy még hypoallergén is létezik ebből ,de ezt a gyógyszertárbean tudják megmondani. Keresd pl. az AUCHANBAN, nálunk ott mindíg van. Felismered,mert rá van írva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!