mózeskosarat használunk még a babakocsihoz,mikortól lehet kicserélni a 3 pozícióban dönthető ülésre?
2011. szept. 28. 15:28
1/8 anonim válasza:
Ha mar kezdi felhuzni magat ulesbe, vagy ugy latod, hogy unatkozik.
(az en lanyom 12 hetesen mar probalkozott felulni)
2011. szept. 28. 15:43
2/8 A kérdező kommentje:
én kislányom is 12 hetes és ülni szeretne állandóan,nem lenne korai még kicserélni a mózes kosár részét?
2011. szept. 29. 06:49
3/8 anonim válasza:
De. Még a gerince nem bírja. Ne cserélj, majd csak 5 de inkább 6 hónaposan.
2011. okt. 4. 11:55
4/8 anonim válasza:
Én is amondó vagyok várjatok még olyan 5-6 hónapos korig. Nekünk is nehéz volt a séta, a lányom mindig erőlködött, végül védőnői tanácsra 8 hónaposan emeltük meg (igaz két hónappal született hamarabb) és rá két hétre már egyébként ült is. no nem emiatt.
2011. okt. 4. 12:04
5/8 anonim válasza:
Nekünk vízszintesig dönthető sport babakocsink van. Nagyon korán akart már felülni, de nem emeltem meg, csak egy szintet 5 hónapos korában. Most 6 és fél hónapos, mostanában szoktam még egyet emelni.
2011. okt. 4. 13:18
6/8 anonim válasza:
Soha nem szabad felültetni. Ha már ő fel tud ülni, akkor felül. Nem erősek még a gerinc körüli izmai. Későbbi problémákhoz vezethet. Eszedbe ne jusson! Hiába erőlködik, mindennek meg van az ideje. Nagyon korai!
2011. okt. 4. 13:34
7/8 anonim válasza:
A mi kisfiunk is nagyon korán erőlködött már a felüléssel, kezünkbe kapaszkodva fel is húzta magát. A séták üvöltéssel teltek, utált feküdni a kocsiban, úgyhogy kézben cipeltük. Kb.6 hónapos kora körül már szépen ült egyedül, kiegyensúlyozta, kitámasztotta magát a kezével, játszott. Akkor megemeltem a kocsi háttámláját, beleültettem a kicsit, és csodák csodájára, tudtunk sétálni üvöltés nélkül :) Jövő héten lesz 8 hónapos, egyedül felülni még most sem tud,mert még nem mászik, hátonfekvésből pedig nem sikerült, de most meg már állandóan állna :)
Szerintem addig várj, amíg már tud ülni támasztás nélkül.Nekünk a védőnő is mondta akkor, hogy nyugodtan megemelhetem a támlát.
2011. okt. 4. 21:08
8/8 Becsee válasza:
Az én kiscsajom most 9 hónapos.5 honapos volt amikor elöször ülettük fel (de akkor se teljesen hanem csaak félig)Ha nem szeret teljesen háttal lenni nálunk bevált a hason fektetés,mármint a babakocsiban.azt imádta,nem ajánlom h annál hamarább elkezd mert a fiamnál aki most 6 éves már nagyon hamar felültettem,és most a gerincével nagyon sok baj van(pont ezmiatt)gyógytornára kell járnunk!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!