Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit használtál babád szájfertő...

Mit használtál babád szájfertőzésére? Mennyi idő alatt múlt el? Külön raktad amivel ő evett evőeszközöket?

Figyelt kérdés
2011. szept. 28. 15:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Mi szájpenésszel találkoztunk, Borax glycerinnel kezeltük. Makacsul ragaszkodott, sokáig kínlódtunk vele (hetekig). Mivel ekkor még csak a saját evő eszközeit használta, ami 2db kiskanalat jelent,így ezeket sterilizáltam.
2011. szept. 28. 15:37
 2/3 Baby-mamisitter ***** válasza:
Szia! Nem tudom milyen idős a babád és milyen szájfertőzése van. A szájpenész leggyakrabban anyatejes babáknál van, fehéres lepedékfoltok, valóban igaza van az előző válaszolónak,jó rá a Borax. Viszont mihamarabb vidd orvoshoz, mert nem tudhatod milyen fertőzésről van szó, orvos által javasolt szereket kell használni. Egyes fertőzések elhatalmasodhatnak, fájdalmasakká válhatnak, a baba nem tud inni, enni, akár kis száradhat.Láttam már ilyet 5 éves gyermeknél is. Üdv. Babymamisitter
2011. szept. 28. 22:24
 3/3 A kérdező kommentje:

Nem szájpenésze van hanem szájfertőzése. Az inye volt nagyon csúnya, már kezd gyógyulni szegénykémnek. Amúgy voltunk dokinál vele, igazából csak vitaminokat irt és tantum verdével kell törölgetni és boraxxal.

Csak gondoltam hátha van valakinek valami bevált csodaszere ami rásegithetne a gyorsabb gyógyulásra. Amúgy 15 hós.

2011. okt. 3. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!