14 hónaposnak délutáni napirend? Segítettek?
Babám 14 hónapos. délig úgymond okés a "beosztás", de ebéd utántól bajban vagyok az etetésekel.
szóval mondjuk délben eszik és este 20,30-kor kapja az esti tápszerét.
15-16 körül szoktam valami könnyűt adni neki pl. joghurt, puding. Viszont 17h-kor szoktam vacsit adni amit ugye vagy megesz, vagy nem, mivel utána megyünk a játszótérre. amikor hazajövünk 18,30-19 körül ha látja hogy eszik valaki ő is enni akar. és néha kavarodik ez az egész etetés.
Tudnátok segíteni hogy legyen?
köszönöm.
most mennem kell, de írjatok még ötleteket
köszönöm
lányom ugyínúgy 3 óránként eszik, mint korábban. ha ennél előbb etetem, akkor nem eszik rendesen, később meg nem lehet, mert éhes.
szóval: délben ebéd, utána alvás
3kor gyümölcs (vagy joghurt), utána játszótér
6 kor vacsora (6.30ig el tudod húzni, akkor a családdal együtt)
8.30 tápszer, lefakvés.
köszönöm a tanácsokat, megfogadom :)
egyenlőre a játszótérrel nem tudok variálni mert a többi anyuka is ezidőtájban jár ki. Úgyhogy idővel megint variálni kellesz.
ma délután 15,30-kor kapott egy krémtúrót, aztán 17-kor virslit. mikor hazajöttünk meg játszás volt és jó 3/4 óra múlva pancsi. aztán tápszer és alvás.
de ha hamarabb megyünk játszóra szerintem akkor belefér majd a vacsi 18-18,30 körül ahogyan írta is itt egy anyuka. én is azt vettem észre hogy a lányom éppúgy mint kiskorában, gyakran igényli a 3 óránkénti etetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!