Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményetek erről az...

Mi a véleményetek erről az etetőszékről?

Figyelt kérdés

[link]

Kislányunknak keresünk etetőszéket. Legfontosabb a biztonság, tehát stabil legyen, lehetőleg ne csővázas hiszen az szerintem könnyebben felborul, és legyen hozzá 5 pontos biztonsági öv. Levehető tálcás, állítható magasságú, lemosható huzattal.

Esztétikailag a fa jobban tetszene, meg árban is kedvezőbb, de nem nagyon lehet kapni olyat amihez biztonsági öv is van. Viszont ami a fa mellett szólna: általában átalakítható kis asztal+székké, amikor már nagyobb lesz a baba.

Viszont most találtam egy műanyagot, ami ennek a kritériumnak és a korábbi általam felsorolt kritériumoknak is megfelel, ráadásul árban is nagyon jó (20 ezer, ezt húztuk meg felső határnak).

Van ilyen valakinek esetleg?

Vagy ha nincs, akkor véleményetek róla?

09.30-ig akciós, úgyhogy addig el kéne döntenünk, amúgy drágább lenne és annyiért már nem venném meg.

Köszi előre is.

2011. szept. 27. 23:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Igen, jól néz ki ez az utolsó, teljesen olyan mint az ABC design, ill. a Peg Perego egyik etetőszéke. Viszont a huzata nem tűnik jó minőségűnek, olyan tipikus műanyag. Ha már ilyenben gondolkodsz, akkor inkább ezerszer egy Chicco Happy Snack.
2011. szept. 28. 12:57
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszi neked is, a Chicco biztosan jobb minőség, de nekem ez is jónak tűnik így ránézésre, de élőben talán könnyebb lesz eldönteni. A Happy Snacket is megnéztem, annyira nem fogott meg de észben tartom.
2011. szept. 28. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!