Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményetek erről az...

Mi a véleményetek erről az etetőszékről?

Figyelt kérdés

[link]

Azt hiszem,ilyen kisasztallá-székké alakíthatót szeretnék. Az jó,hogy magas a háttámlája?

Előre is köszönöm a segítséget!!!

2010. dec. 5. 15:58
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekünk ilyen van! Praktikus hogy át lehet alakítani, de a gyerek nem szereti, igazából kényelmetlen az ülőfelülete...
2010. dec. 5. 16:07
 2/8 anonim ***** válasza:
Annó nekünk is ilyesmi volt, utána is jó sokáig használtuk játszóasztalnak szétszedve.
2010. dec. 5. 16:07
 3/8 A kérdező kommentje:
A másik lehetőség,ami szóba jön,az IKEÁs antilop etetőszék. Inkább ez a kényelmesebb a babának,nem?
2010. dec. 5. 16:20
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekünk is ilyen van,mi szeretjük.A lányom 3 és fél éves és ezen szokott rajzolni.
2010. dec. 5. 16:41
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekünk ilyen van, szeretjük, mi is használjuk már rajzoláshoz is. A Kika-ban a nagyjából ugyanilyen fajta még olcsóbb, emlékezetem szerint 7990Ft.
2010. dec. 6. 01:16
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem ez a fajta tetszik, bár tapasztalatom nincs, viszont volt nekünk IKEAs antilop, és nem szerettem, mert állandóan elbotlottunk a lábaiban, és mindenképpen párna kellett a fiam feneke alá, mert csak kemény műanyag az ülőfelülete.
2010. dec. 6. 11:00
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget!!!
2010. dec. 6. 19:24
 8/8 anonim ***** válasza:
Szia! Nekünk IKEA-s székünk van, és én nagyon szeretem, bár tényleg kell kispárna, és hiányossága a lábtámasz az esetleges későbbiekre. Mi úgy oldottuk meg a próblémát, hogy vettünk egy ikea-st, meg egy Hauck típusú etetőszéket a LIDL-ben,le volt árazva, így kettő van egy árán... én nem szerettem volna kiadni sokat egy etetőszékért...
2010. dec. 7. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!