Mi a véleményetek erről az etetőszékről?
Kislányunknak keresünk etetőszéket. Legfontosabb a biztonság, tehát stabil legyen, lehetőleg ne csővázas hiszen az szerintem könnyebben felborul, és legyen hozzá 5 pontos biztonsági öv. Levehető tálcás, állítható magasságú, lemosható huzattal.
Esztétikailag a fa jobban tetszene, meg árban is kedvezőbb, de nem nagyon lehet kapni olyat amihez biztonsági öv is van. Viszont ami a fa mellett szólna: általában átalakítható kis asztal+székké, amikor már nagyobb lesz a baba.
Viszont most találtam egy műanyagot, ami ennek a kritériumnak és a korábbi általam felsorolt kritériumoknak is megfelel, ráadásul árban is nagyon jó (20 ezer, ezt húztuk meg felső határnak).
Van ilyen valakinek esetleg?
Vagy ha nincs, akkor véleményetek róla?
09.30-ig akciós, úgyhogy addig el kéne döntenünk, amúgy drágább lenne és annyiért már nem venném meg.
Köszi előre is.
èn ezeket mindennek csak biztonságosnak nem érzem.
anyóséknál ilyen van fából de a gyerek majdnem eldölt vele. 10 hósan voltunk ott, oda húztam az asztalhoz és játszott a lábával, megtámasztotta és ellökte magát, mire nem hátra csúsott hanem elkezdett dölni, habár elkaptam de rettenetesen megijedtem.
nekünk stokke székünk van ehhez lehet övet is kapni, de tök felesleges mert magától nem tud kiszálni. ami még fontos, ha a gyerekek olyan helyet találnak ahol hátra tudnak dölni akkor egyszerüen egy lecsúszó pózba dölnek bele. a stokke székben ilyet nem tud ott mindig egyenes háttal ül. aztán ha ellöki magát a lábával akkor is csak kicsit hátra csúszik. minden oldalról bele kapaszkodhat mászhat nem döl fel. késöbb ha már nem esik le és egyedül le tud szállni akkor levesszük a bébi részt és marad székként ahova egyedül fel tud ülni. minden korsztálynak jó. ez amit te beraktál max 2 éves koráig jó aztán kell valami más amire egyedül felmászik de eléri róla az asztalt, mert akkor még sima székröl nem fogja. söt még 4 évesen sem nagyon.
Én nem venném meg. Akkor inkább azt az olcsóbb faetetőszéket, ami szintén ilyen funkciókkal bír, és van benne öv is, igaz nem ötpontos, illetve ennek nem állítható a háttámlája.
De személy szerint nekem nem igazán tetszenek ezek a típusú székek, mert nálunk nincs elég hely, ahová tudnánk tenni, és olyan robosztus, de mégsem látszik stabilnak. Azt nem írtad mennyi idős a babád, mert mi 6 hós korában vettünk neki egy Chicco Happy Snacket. Ilyet:
Szerettük, de ez sem volt praktikus a helyigénye miatt. Ezért lecseréltük egy Cam ideára, amit egy normál székre lehet ráfogatni. Összecsukható, magaddal vihető, szuper darab. Ilyen:
hú én ezzel nem csúfítanám el a konyhám.
Vegyél inkább fa etetőszéket, de nem szétszedhetőset hanem fixet. Az akkora mint egy szék és még mutat is valahogy.
Én sose kötöttem be a gyereket. Sokkal kényelmetlenebb úgy nekik. Ha van karfája az etetőszéknek, nincs lábtartója, és a lábközött kiesésgátlós akkor fölösleges a bekötés. Úgyis együtt vagytok etetés alatt, és jobban fogja élvezni ha szabadon mozog és nincs belábszíjazva.
Amúgy nekünk is van ilyesmi igaz fából, de ilyen típusban nem etetnék, nagyon kényelmetlen. Játszani jó.
Szia nekünk cső vázas etető székünk volt a fiamnál és stabil volt.
kislányomnál ilyet szeretnék(minden bab dolgot eladtam nem akartam még babát akkoriban) [link]
Eléggé hasonló véleményeket kaptam :-) Lehet, hogy igazatok van, tényleg nagyon robosztus.
Az utolsó belinkelt etetőszék van a sógornőméknek, de szerintem nem lehet túl kényelmes a babának. De ki tudjuk próbálni mert nekik még nem kell, szóval az is lehet, hogy beválik.
Biztonsági övvel kapcsolatban nagyon sok olyan véleményt olvastam, hogy fontos mert a kisgyerekek könnyen felállnak benne és fel tud borulni a szék másképpen.
Amúgy élőben még nem láttam a fenti etetőszéket, lehet hogy úgy már nem is tetszene.
Köszi a véleményeket, várom még...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!