Miért ébred kétszer is éjszaka 5 hós babám?
Kislányomat csak szoptatom, egy ideig átaludta az éjszakákat, aztán elkezdett egyszer, majd egy hete kétszer felkelni éjjelente. Ilyenkor mindig meg kell etetni. 3 óra telik el a két ébredés között.
Elképzelhető, hogy már nem elég tápláló neki az anyatej? Almát kóstol már 4 hónapos korától (először csak a levét, majd a pépet), de nem mérhető mennyiségeket "eszik" belőle. Lehet, hogy egy étkezést ki kellene váltanom szilárd táplálékkal? És ha igen, akkor melyiket? És mennyit kellene akkor ennie? Amúgy engem nem az zavar természetesen, hogy felkel éjszaka enni, hanem az, hogy ezek szerint nem jut elég tápanyaghoz...
Ha belegondolsz szilárdat még nem is tudna enni! Pici még hozzá, ráadásul amit tudnál Neki adni, azok egyelőre csak a levek, pépek, azok meg nem olyan táplálóak, mint az anyatej! Ezeket nem magukban, hanem anyatej mellett adjuk, hogy szokják az új ízeket!
Első voltam!
Remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!