Szilárd ennivalótól miért öklendezik, pedig Már mindjárt 1 éves lesz, nektek is volt ilyen problémátok?
Figyelt kérdés
Tápszeren kívül alig eszik meg valamit a kisfiam,11 hónapos múlt és a darabos ennivalótól öklendezik ha pedig össze túrmixolom pár kanál után nem kel neki,el alszik és nagyon szívja a cumit nyöszörög hogy éhes persze én csinálok neki tápszert azzal jól lakik és alszik tovább. A danoninót amit teljesen el fogad,meg ami nagyon pépes és édes. Mit csináljak? A védőnő azt mondja nem baj,majd fog enni. De én nem szeretném ha baj lenne.2009. ápr. 25. 21:18
1/3 anonim válasza:
Szia, régen azt csinálták a szüleink, hogy a bébiételből a tápszerhez raktak pár kanállal, aztán mindig egy kicsivel többet, aztán megfordul az arány... eleinte cumisüvegből add, aztán ahogy sűrűsödik a több főzitől, kanállal próbáld. De ne aggódj az a legfontosabb, nincs olyan felnőtt, aki tápszert enne :O) majd megkívánja tőletek, mikor együtt leültök enni. Van egy olyan pszichológia, persze kicsit később. Ha nagyon nem akar enni, akkor szedd ki a kaját mindenkinek, csak neki ne adj. Meglátod kunyizni fogja tőletek, mert neki is kell... tudod, amit nem kaphat meg a gyerek, az kell nekik. Sok sikert.
2/3 anonim válasza:
megint én... csak ne eröltesd, ne érezze nyűgnek az evést.
3/3 A kérdező kommentje:
okés,köszönöm a tanácsodat. Akkor nem aggódom túl magamat,hát az igaz hogy nem fog felnőttként tápszert enni. Köszönöm még egyszer a segítséget.
2009. ápr. 26. 10:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!