Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A lila tescós midi pelenkát...

A lila tescós midi pelenkát milyen időközönként cserélitek, ha nem kakis? Egy estét kibír?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 25. 21:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia!Nálunk este 8tól reggel 6-7ig bírja a terhelést. :)
2009. ápr. 25. 21:08
 2/5 anonim ***** válasza:
74%
itt a keressésben olvastam hogy jó és szeretik most volt nagyon olcso én is vsttem de még nem is néztem meg és még nem volt fő proba.
2009. ápr. 25. 21:09
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Az én lányom már egy éves elmúlt, de tesco-s MIDI pelust használunk. Nálunk bevált, de már lassan át kell térnem a maxira.Az éjszakát is kibírja.
2009. ápr. 25. 21:15
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Mi a születés óta a Tescos lilát használjuk. Márciusban volt 1 éves a lányom, de már ebben az évben csak 5-ös méretet vettem és már azt is hordja.
2009. ápr. 25. 22:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Általában mi is azt használjuk,a 11 hós fiamnak és az éjszakát simán kibírja 10-12 órát.És most tényleg jó árban van!
2009. ápr. 26. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!