Van itt olyan anyuka akinek a babája több mint 2 hetes koráig sárga volt?
Figyelt kérdés
2011. szept. 22. 22:52
1/12 anonim válasza:
mi 10 napig voltunk bent, mert sárga volt a kisfiunk....
miért kérdezed?
2/12 anonim válasza:
A mi babánk 6 hétig volt sárga. Miért?
3/12 anonim válasza:
Az enyém is 5-6 hetes koráig volt szééép sárga :) De rég volt már :)
4/12 anonim válasza:
Lányom most 10 hetes, és kb. 7-8 hétig sárga volt.
Kórházban anno levették a kötelezőt az eredményekhez, de kiengedtek minket!
Gyerekorvos azt mondta, hogy "napozzon" a pici :))
5/12 anonim válasza:
Nálunk is 6-7 hetes koráig volt sárga. Szintén napozást ajánlottak, és sok folyadékot.
7/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,kicsit megnyugodtam! Az én babaám 2 hetes és még mindig sárga,a kórházban nézték de hazaengedtek minket!!
2011. szept. 23. 08:55
8/12 anonim válasza:
A kórházból hazaengedték, de majdnem 2 hónapos koráig sárga volt. A doki gyógyszert is írt föl rá, de nem adtam be neki!
Folyadékot nem akart inni a szopizáson kívül, így nehezen tisztult. Sokat aludt, költögetni kellett állandóan - szoptatás közben is. Mégis elmúlt magától!!
9/12 A kérdező kommentje:
Nekem is csak szopizik,de 2 óránként magától felekel és követeli a tejcsit!:)
2011. szept. 23. 14:01
10/12 anonim válasza:
Nem azért tisztult nehezen, mert nem ivott folyadékot, pont, hogy a szopizásnak köszönhetően lassan, de helyreállt az állapota! Nekünk is kb. négy hétig volt sárga, hazaengedtek minket, bár nagyon magas volt a bilirubin szintje, vissza kellett járni vérvételre, és bár nagyon lassan, de minden alkalommal egyre kevesebb lett. A szopizás a legjobb ilyenkor, minél gyakrabban, de 3 óránként (elejétől számítva!) minimum kell szopiznia. Nálunk is bealudt állandóan szopizás közben, így egy szopi eltartott kb. másfél órát, nagyon nehéz időszak volt, alig tudtam rávenni, hogy szopizzon, szinte nem aludtam. De lement szépen a sárgaság, kékfény kezelés sem kellett, sem egyéb kezelés vagy beavatkozás, szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!