Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Most akkor le kell vágni a...

Most akkor le kell vágni a baba haját vagy sem?

Figyelt kérdés
Van aki azt mondja ne vágjuk 1 éves koráig, mások szerint meg vágjuk hogy erősebb legyen, én már nem tudom most mi legyen. Segítsetek! Ti hogy csináltátok?
2011. szept. 22. 18:33
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Semmi sem kell. A ti döntésetek. Az hülyeség, hogy attól dúsabb lesz, erősíteni erősítheti a rendszeres nyírás, de ilyen kicsinek nem feltétlenül fontos, még annyi minden változik. Pl a kisfiamnak egy évesen még tök selymes babahaja volt, most három éves és nagyon nagyon erős. Bár mi rendszeresen vágjuk, mert nagyon izzadós, és sűrű haja csak melegíti nyáron.
2011. szept. 22. 18:36
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Neked hogy tetszik???Mert lesz rá legalább 70-80 éve,hogy erősödjön a haja.És vágni is fogják rendszeresen.

De babahaja csak most van.

2011. szept. 22. 18:37
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi akkor vágtuk, amikor már hosszú volt neki. Eleinte csak pihés fejük volt, kb. másfél éves korukban lett formára vágva, mert addig nem volt mit. Szerintem minden kopasz hajat nyíratna, ha attól erősödne a haj :)
2011. szept. 22. 18:40
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Az enyémeknek extra hosszú babahajuk volt, nem is hullott ki, tovább nőtt. Meghagytuk, csak elöl vágtuk, hogy ne lógjon a szemükbe. De szerintem is csak esztétikai kérdés, hogy vágod-e.
2011. szept. 22. 18:42
 5/8 anonim ***** válasza:
ahogy akarod.Nem lesz se erősebb,se gyengébb attól hogy vágod. VAgy nem.
2011. szept. 22. 18:53
 6/8 anonim ***** válasza:

Az én lányomnak nem hullott ki a babahaja (sok hajjal született), de nőtt, és nyáron a 30 fokban baromira melege volt szegénynek. Akkor egyszer levágattam, azóta nem.

Erősebb nem lesz tőle, csak amikor nő vissza, akkor olyan kis "kefe szerűnek" érzed.

Én már csak azért sem akarom most már levágatni neki, mert nagyon kíváncsi vagyok, hogy teljesen göndör lesz-e, mint apukájának, vagy hullámos? Mert már kunkorodik. :D

7 hónapos kislány anyukája

2011. szept. 22. 21:09
 7/8 anonim ***** válasza:
nem kell levágni. lányom szinte haj nélkül (meg szempilla és szemöldök nélkül) született két hónappal hamarabb. most 14 hónapos és elől a homlokánál még mindig szinte alig van haja. ám a többi részen meg már vagy 4-5 cm. így ha elől is megnő mi levágatjuk hogy egyenletes legyen neki. leginkább ezért ajánlják.
2011. szept. 22. 21:46
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy tévhit, hogy a vágástól erősödik a haj.
2011. szept. 23. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!