Hogy becezitek babaitokat?
Figyelt kérdés
kisfiamnak hatalmas szemei vannak, es pluszban ketszer akkorara tudja nyitni, ha valamire nagyon kivancsi. mindig mondtam, hogy olyan, mint egy Boci. Aztan lett Boco, aztan Bobo. mara mar mindenki igy hivja, egyebkent Armin.
:)
2009. ápr. 25. 13:22
21/25 anonim válasza:
A kislányom 1 éves, Barbara. Barcsi, Barbó, Barba vagy Barbababa.
22/25 anonim válasza:
kisfiam Máté. Becézni leginkább csak én szoktam - Torpe, Manoka, Nyuszoka, Csibe, néha Mátéka (ez furán hangzik, mikor nagyon nyugi, akkor szeretgetem így)
23/25 anonim válasza:
Az én kisfiam Benedek, de hívjuk őt Bebunak, Bebubabának, Csibunak, Bebcinek, Pöpinek, Pöpecnek, Cicunak, Vucli Tóbiásnak és Bendő Bandinak is. Szerencsére a Benedekre is figyel! :)
24/25 anonim válasza:
Szia!
Mi kisfiunk Milán,16 hónapos lesz,és elég sok beceneve van:Régen volt a babus,babuka,Milus,Milcsike,most csipike,csibészke,csöpp,csipisz(apja hívja így)néha gengszter guszti,mama csak azt mondja neki hogy drága csillaga vagy a mamának.
25/25 anonim válasza:
utolsó vagyok.elfelejtettem hogy manónak és is gyakran hívom.Ezt valahogy olyan sok szülőtől lehet hallani..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!