Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy becezitek babaitokat?

Hogy becezitek babaitokat?

Figyelt kérdés

kisfiamnak hatalmas szemei vannak, es pluszban ketszer akkorara tudja nyitni, ha valamire nagyon kivancsi. mindig mondtam, hogy olyan, mint egy Boci. Aztan lett Boco, aztan Bobo. mara mar mindenki igy hivja, egyebkent Armin.

:)

2009. ápr. 25. 13:22
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
93%
Mi manónak szoktuk,de Máténak hívják azt pedig nem becézzük,nem akartunk olyat amit nagyon becéznek ka-kevel.
2009. ápr. 25. 13:27
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Az én kisfiam Zsombor,de majdnem mindennek hívjuk,csak annak nem...A nagymamája csimotának hívja,és ebből lett a csimi,sokat hívom így.Meg a Zsomi is nagyon megy.De időszakonként változik is a becenév nálunk!
2009. ápr. 25. 13:31
 3/25 A kérdező kommentje:
Igen, Manonak mi is szoktuk, erdekes, hogy a neven leginkabb akkor szolitom, ha "raszolok".
2009. ápr. 25. 13:32
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Úgy látszik a manó nagyon népszerű, mi akkor is igy becéztük, amikor a pocakomban volt. :) Egyébként Biankának hívják, de Biusnak is szoktuk becézni.
2009. ápr. 25. 14:02
 5/25 anonim ***** válasza:
100%

az én fiam Olivér, és sokszor szólítom tücsöknek, tücsinek, de a leggyakrabban kutyusnak :)

ez így leírva röhejes, de úgy jött, hogy a dédimami amikor mondta neki, hogy "kutyafülű tatár", arra mindig kacagásban tört ki. ebből megmaradt a kutya, kutyi, kutyikám...

szerencsére az Olira odafigyel. 6 hónapos múlt

2009. ápr. 25. 14:04
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

nyuszifülnek :)

vagy bubunak (arabul babát jelent, a férjem arab)

2009. ápr. 25. 14:11
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

A lányom 7 hós, Anna Tünde.

Az apja Makinak hívja, mert úgy tud csipaszkodni rajtunk, mint egy kismajom - erre már hallgat is, meg a Pannára is. Ezenkívül Hisztipannának szoktuk még hívni, meg Tündérkének. Mostanában kezdett el négykézlábazni, így egyre gyakrabban hívjuk Kutyinak is.

2009. ápr. 25. 14:13
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
A kislányomnak Liza a neve. 5 hónapos és már rengeteg beceneve van: Lizi, Lizka(ez a legújabb), Lizetta, Prücsök, Törpemanó:)))
2009. ápr. 25. 14:19
 9/25 anonim ***** válasza:
100%

Az én lányom Mira.

Apának Manó(ka), papának (Kis)Csibe, dédinek Tündérke, körinek Luszeszita, Luszi. Mamának minden, csak a neve nem. :)

Nekem Mazsola, Nyuszifül, Cica, Hisztike, Vacak.

Egységes a Mira baba, amiből Mira basa lett, nem véletlenül. :)

Gyakori még a Szempilla királykisasszony, Csillagszemű is.

Érdekes, h pont azért akartam rövid nevet, h ne becézgessék agyon! Bár nincs egységes beceneve, és igyekszünk a nevén is szólítani (hallgat is rá), így gondolom, ezek idővel elkopnak.

Amíg kicsi, úgyis mki másképp becézi.

2009. ápr. 25. 14:29
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
4 hónapos a kisfiunk. Apuka Döbröginek hívja. A kis pocakja miatt. :-)
2009. ápr. 25. 14:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!