Hogy becezitek babaitokat?
Figyelt kérdés
kisfiamnak hatalmas szemei vannak, es pluszban ketszer akkorara tudja nyitni, ha valamire nagyon kivancsi. mindig mondtam, hogy olyan, mint egy Boci. Aztan lett Boco, aztan Bobo. mara mar mindenki igy hivja, egyebkent Armin.
:)
2009. ápr. 25. 13:22
11/25 anonim válasza:
Krisztián a neve. Ha hisztizik akkor Hisztiánnak, amúgy meg Krisz, Kriszi, Kriszti-bár ezt apa nem annyira csípi mert lányos, de szerintem meg olyan aranyos:)
12/25 anonim válasza:
Kisfiam Bendegúz, Bendi, Bendike a mindenki által használt beceneve. De hívjuk Banditának, amikor rosszalkodik, Teknőcnek, mert fekvésben úgy mozgatja kezét-lábát mint egy hátára fordított teknőc. Ezen kívül nekünk is mikor mi jön a szánkra, éppen mit csinál: Kukac, Gézengúz, Macifül, Benőke, Pocok... Az egyik nagyijának röviden: "mama csillagos ege" :)
13/25 anonim válasza:
Lányom Petra, de, Petra, Petrus, Cafi és Cafikának nevezzük:-)
14/25 anonim válasza:
A lányomat Csibének,Kiscsibének becézzük,amugy meg Vivien.Nagymama Gyöngyvirágnak becézi.
15/25 anonim válasza:
Rizibiziherceg, kutyagyerek ( apja borzasztó kitalálmánya) csimpike ( a majmok után) , nyuszipulcsi a kerinek, háát van egy pár :))
16/25 anonim válasza:
Szia!Eredetileg Milánkánk van de sokféle nevet kapott már szegényke :)
Mimánka,Mimi,Töki,Hugylibugyli,Kukimuki,Öcsi,Nyuszika..
Papáék "édesapának" is szólítják :D
17/25 anonim válasza:
Viktória a lányom. Általában Vikusz, Vikuszkának hívjuk, vagy Prünyti.
18/25 anonim válasza:
Szia! A kisfiam Dániel, mi Dancili, Bogyóka, Dini-Dani-Dongó, Tücsi, Öcskös, Mókika, Móki, Danibaba néven szoktuk nevezni. Sokszor jókat kacarászik rajtuk. Hét hónapos Édesem.
19/25 anonim válasza:
ÉN kicsim 5 és félhónapos és fura becenevet adtam neki : isten. istenem Gyerre te isteni isten :)))jó hülye vagyok mi ?de 10 év után besikerült a meglepetésnekünk!!!
20/25 anonim válasza:
A mi kislányunk 3,5 hós, Maja. Becézései: Majci (apjának), Maja, kis Maja (mindenkinek), Gyöngyöm babája (maminak), Cica-mica, Cicája-micája, kis Cica, Hiszti királylány, kis Csibe(nekem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!