Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megbíznátok egy férfi bébiszit...

Megbíznátok egy férfi bébiszitterben?

Figyelt kérdés
2011. szept. 21. 10:07
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy van, csak eddig még nem gondoltam bele. Amikor bébiszitterről van szó, én mindig nőnek képzelem el. Ez olyan, mint a nővér, a takarító(nő) stb. Ezek inkább női szakmák, bár van sok férfi is köztük, akik kitűnően végzik a munkájukat. Ahogy létezik női taxis is stb. Lényeg, hogy eddig még nem hallottam arról, hogy egyre népszerűbbek a bébiszitterek körében is a férfiak. TV-t nem nézek, nincs is bekötve, mivel feleslegesnek tartom, tartottam eddig :))

Kíváncsi vagyok tapasztalatokra, illetve ki hogy viszonyul hozzá.

2011. szept. 21. 12:20
 12/17 anonim ***** válasza:
30%
Én nem bíznám a gyerekem egy idegen férfira!
2011. szept. 21. 13:43
 13/17 anonim ***** válasza:
Az a lényeg, hogy jókat mondanak róla. Én előtte még találkoznék vele 1*-2*, aztán ha szimpatikus, nem lenne fontos a neme
2011. szept. 23. 09:52
 14/17 anonim ***** válasza:
Soha nem bíznám a gyerekem férfi bébiszitterre. Az ok igen egyszerű: vannak pedofil férfiak, és nem tudnám ellenőrizni, hogy a bébiszitter közéjük tartozik-e. Csak egy gondolat: a pedofilok jól kijönnek a gyerekekkel. :(
2011. szept. 23. 11:25
 15/17 anonim ***** válasza:

Egy barátnőm a két kicsi gyerekét bízza rá férfi bébiszitterre hetente egyszer (délelőttől estig). 1 és 3 évesek a gyerekek. A pasi egyetemista, nincs vele semmi gond. Láttam én is a játszótéren, ahogy bánik a picikkel, hát le a kalappal előtte.

Ha szükségem lesz bébiszitterre, el fogom kérni a számát, nem számít, hogy pasi vagy sem, csak az számít, amit láttam, és nagyon jól bánik a gyerekekkel!

2011. szept. 23. 13:35
 16/17 anonim ***** válasza:

Nekem egy ex-pasim ment el Angliába bébiszitterkedni... A srác ráadásul elég "bohém", de a gyerekek nagyon szerették!

Viszont ő egy idő után feladta, és visszajött :D

2011. szept. 23. 15:15
 17/17 anonim ***** válasza:
Ismerek nagyon jó férfi pedagógust is, akire bármikor rábíznám. És sajna pedofil pedagógust is (kolleganőm ezért jött át a mi ovinkba, mert mégcsak peres útig sem tudtak eljutni, mert nem volt videofelvétel, amin épp cselekszik.., habár az összes óvónéni tudta, csak nem mertek belemenni a dologba...)
2011. szept. 23. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!