Megbíznátok egy férfi bébiszitterben?
Tudom, hogy van, csak eddig még nem gondoltam bele. Amikor bébiszitterről van szó, én mindig nőnek képzelem el. Ez olyan, mint a nővér, a takarító(nő) stb. Ezek inkább női szakmák, bár van sok férfi is köztük, akik kitűnően végzik a munkájukat. Ahogy létezik női taxis is stb. Lényeg, hogy eddig még nem hallottam arról, hogy egyre népszerűbbek a bébiszitterek körében is a férfiak. TV-t nem nézek, nincs is bekötve, mivel feleslegesnek tartom, tartottam eddig :))
Kíváncsi vagyok tapasztalatokra, illetve ki hogy viszonyul hozzá.
Egy barátnőm a két kicsi gyerekét bízza rá férfi bébiszitterre hetente egyszer (délelőttől estig). 1 és 3 évesek a gyerekek. A pasi egyetemista, nincs vele semmi gond. Láttam én is a játszótéren, ahogy bánik a picikkel, hát le a kalappal előtte.
Ha szükségem lesz bébiszitterre, el fogom kérni a számát, nem számít, hogy pasi vagy sem, csak az számít, amit láttam, és nagyon jól bánik a gyerekekkel!
Nekem egy ex-pasim ment el Angliába bébiszitterkedni... A srác ráadásul elég "bohém", de a gyerekek nagyon szerették!
Viszont ő egy idő után feladta, és visszajött :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!