Szülés óta seb van a fenekemen, volt ilyen valakinek?
Figyelt kérdés
Fáj és szétreped és vérzik minden reggel nagywckor, kenegetem krémmel, de 8 hónapja ott van és nem gyógyul be, mi ez?2011. szept. 21. 08:26
1/6 anonim válasza:
8 hónap után biztos, hogy nem normális. Mutasd meg orvosnak minél előbb
2/6 A kérdező kommentje:
De milyen orvosnak?
2011. szept. 21. 08:38
3/6 anonim válasza:
háziorvos és aztán ő továbbküld. vagy esetleg a nőgyógyászod, ha úgy gondolod, hogy a szüléssel lehet összefüggésben
4/6 anonim válasza:
Nekem másfél évig tartott, bár nem tudom, seb volt-e, de tuti nem aranyér. Bepanthennel kend, szedj székletlazítót, és wc előtt kendd be vazelinnel.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi, én sem úgy látom, h aranyér, egyébként sem vagyok szorulásos, nem kell erőlködnöm, terhesség alatt sem kellett, akkor sem voltam szorulásos. Azt én is tapasztaltam, ha bepanthennel kenem javul, csak most más popsikenőcse van babámnak. Köszi, meglátom mi legyen!
2011. szept. 21. 12:17
6/6 A kérdező kommentje:
Vettem egy bepanthen-t és rá is van írva h végbélnyílás körüli repedezésekre! Megnyugodtam. Remélem használ.
2011. szept. 22. 11:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!