Most akkor hány hetes is lehetek?
Aug.12.-én volt meg utoljára (első nap)!
Szept. 01.jén fogant a baba (tudom, mert ovu.teszteltem és hőmérőztem). Kalkulátor szerint 5+4 hetes vagyok!
Egy hét múlva kell mennem UH-ra, akkor leszek 6+4 hetes.
A késői peteérés befolyásolja ezt a számítást?
Az nem tudom, hogy számít-e, de pé. után 9 nappal már pozitív volt a tesztem.
Szerintetek lesz már szívhang egy hét múlva?
Ahogy a kalkulátor írja. Pont úgy.
Lehet lesz már, de ne ijedj meg ha nem. Akkor majd 2 hét múlva tuti. A terhességet az utolsó mensitöl fogják végig számolni.
Hasonló vagyok. Utolsó első napja aug. 14.
Szept 4-i együttlétből van a baba, 12-én már pozitívat teszteltem, én is 5 hetes vagyok. Tegnap kértem át magam a dokinál, okt 25-én megyek, akkor lesz 9 hetes. Én nem akartam, hogy vissza kelljen menni, nincs közel a doki, és két nagyobb (kis)gyerek van, nem olyan könnyű megoldani.
Amúgy gratula! :o))
A mensitől számolják a terhességet, és majd legfeljebb az ultrahangos vizsgálatok alkalmával pontosítják, ha látnak eltérést (kisebb vagy nagyobb a baba).
Lehet hogy lesz már szívhang, de ne lepődj meg ha még nem lesz. 1-2 hétre rá már biztos lesz.
Köszi, hogy írtatok:) Remélem lesz szívhang! Már alig várom az UH-t:)
Első baby és nagyon vártuk:)
Gondolom, azért az is számít, hogy 9 nap alatt megvolt a beágyazódás, ugye?
Azt olvastam, hogy ovu után 21-24 nappal már van szívhang.Én a 26. napon megyek UH-ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!