Volt más is akinek rossz volt az éjszakája? A babám éjfélig nem aludt.
Figyelt kérdés
Este 8-9 között minden nap letesszük és reggelig alszik. Most éjjel 8-tól 9-ig aludt, majd éjfélig játszani, mászni akart. 11 hónapos, nem fájt semmije, mert amikor kivettük a kiságyból azonnal jókedve lett, de amikor letettük ordított. Úgy ahogy még sosem. Szinte sikított. Tudom, hogy nem tragédia, de sose volt még ilyen. Nem értem miért mi lehetett a baj?!2011. szept. 20. 16:45
1/6 anonim válasza:
A lányom nagyon nehezen aludt el és hajnalban több mint egy órán át nem tudtam visszaaltatni, ami mostanában elég ritka volt. Ezen kívül még kétszer ébredt, de akkor hamar vissza is aludt. 22 hónapos. Szerintem a front viselte meg a babákat.
2/6 anonim válasza:
Szintén 11 hónapos...2-3x még felkel éjjelente, de ma valami ritka fárasztó votl...nem akart vissza aludni, felébredt teljesen, amit nem szokott, ésnevetgélt hajnali 2kor...:S
Szóval igen, rossz éjszakánk volt:)
3/6 A kérdező kommentje:
Oké, köszi. Kicsit megnyugodtam és mert most is csend van! :) Jó éjt Nektek is!
2011. szept. 20. 21:27
4/6 anonim válasza:
Hát sziasztok!:)
6 hónaposomnak jön a foga (ma át is törte az ínyét). Tegnap este 8 órától 11-ig 10 percenként felüvöltött. 11től vihogott, röhögött, gagyarászott, incselkedett az apjával. Azt hittem becsavarodott a gyerek, majd éjjel 1-kor ahogy elkezdett esni az eső, beájult...
5 hetes kora óta átalussza a éjt - így ez nekem nagyon fura volt!
5/6 anniebianca válasza:
Az én 1évesem ma hajnalban volt fent 1től 3ig. Sajna náthás, le kellett szívni az orrát, de általában utána visszaaludt hamar.Hát most úgy eltakarította az álommanókat, hogy 3ig háza tájára se jöttek.:D És így is fent volt már szokás szerint fél 6kor, pedig már csak 1x alszik nappal. Én is frontra gondoltam,lehet hozzánk ma ért ide.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Biztos van valami a levegőben, hogy több Baba is "rendetlenkedett" :)
2011. szept. 21. 16:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!