Babapopsi törlőkendőt, kenőcsöt, tusfurdőt ugyanolyat kellene használni, vagy lehetnek eltérőek a márkák?
Szia!
Törlökendöböl nekem a dm.-es jön be/sensitive/,fürdető eddig gyógyszertári volt/amit doki irt/,most kezdtük el használni dm.-est,/azt kaptuk/,kenöcsnek én nappal gyógyszertárit használok,éjjelre bhepantent.Szerintem elösször a felírtat használd,aztán meglátod,milyen a babád böre.Szerintem ahány válasz,annyi féle lesz.Ki kell tapasztalnod.Én pl. törlökendőböl rengeteg félét kipróbáltam,de ez jött be árban, és minöségben.
Nem tudom mikorra várod,de könnyű szülést!
Szerintem se vedd meg előre ezeket a dolgokat, mert a gyerekorvos úgyis felír mindent, ha megszületik. Használat során aztán majd eldöntöd, hogy mi válik be.
A különböző márkákat én is úgy gondolom, hogy lehet keverni, különbözőeket használunk mi is.
én a kórházi napokra vettem Bephanten kenőcsöt,az jó volt a mellbimbóra is.Majd a gyógyszertári (felírt) fürdető,popsikrém volt,több mint 2-3 hónapig....majd mivel száraz a bőre naturland-körömvirág babakrémet használunk és most hogy lassan 6 hónapos lesz használjuk a gabi fürdetőt,hintőport.
törlőkendőből nekem is a dm sensitiv ami bevált.
Mkinek más jön be. Szerintem sem kell előre megvenned a dolgokat, bár a kórházba vinned kell p.törlőt, pelenkát, esetleg krémet is.
Nekünk ezek jöttek be:
Pelenka: Libero, Rossmann Babydream, Lidl Sevena. Vki esküszik a lila Tesco-sra, a Lidl Toujous-ra; és a DM-es, Müller-es s.m.-ra is.
Popsikrém: nekem a patikaitól hidegrázásom volt, Sudocrem-et használunk, nagyon gazdaságos, 250 g kb fél évig elég. Jó még a Bepanthen, Neogranormon is, de nekem a Johnsonéval sem volt bajom.
Fürdető: a gyógyszertárit utáltam, a kórházban sárga kupakos Johnson-t használtak, így mi itthon is ezzel fürdünk. Próbáltuk a Gabi Édes Álom nevűjét is, mert tetszett az illata, de a lányom foltos lett tőle, bőrgyógyász írt rá krémet.
Popsitörlő: Johnson extra protection nevűt használunk (zöld-rózsaszín csomagolású), mert ennek jó a téphetősége, az illata, a nedvessége.
Próbáltunk Niveát (jó vastag, jó az illata, nem elég nedves), Rossmann Babydream-et (jó az illata, nem jó a téphetősége), Lidl Cien-t (nem jó illat), Pampers-t (nem jó vastagság, téphetőség), Neogranormon-t (nem jó az illata, de jó a minősége), Tesco Sensitive-et (sörszagú!!),... Hű, nem tudom, h mit még!
Persze ez mind az én tapasztalatom, másnak biztosan más jön be. Valószínű, h babától és anyukától is függ.
Elvileg a gyógyszertári a legolcsóbb, és jó is. Meg persze magadnak kell kitapasztalnod.
Mielőtt még azt mondanák, h finnyás vagyok, leírom, h a p.krémünk csomós volt, zsírszagú, és sárga, a fürdőkrém meg vízben oldva sem tetszett. Amúgy én is azt használtam volna.
Jó válogatást kívánok, és jó egészséget, könnyű szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!