Mikor fog már beállni 1 évesem nap közbeni alvása?
A védőnő hónapok óta azt mondja, hogy 1 éves korára beáll majd nagyjából, hogy nap közben mikor alszik. na, én várom a csodát, kislányom 13 hós, de nem hogy nagyjából, de még csak kb. sem tudom sosem, hogy mikor, és hányszor alszik.
Pedig van napirend, és főleg estére nagyon szépen be is állt, 20.30-21h közt alszik el, és általában reggel 7-8 tájt ébred.
Onnantól is mindig mindent ugyanúgy csinálunk, és mégis van hogy de. is alszik, de az is totál változó, hogy mennyit. (30-90perc )
Ha alszik de. egy picit, az nem baj, mert akkor ebéd után is alszik, és okés.
de ha nem alszik, akkor tiszta hiszti, nem akar ebédelni, mert fáradt, elájul, felkel 1 óra múlva, mert éhes, és akkor meg este már 18h-kor aludna...
segítsetek már légyszi, hogy mit bénázok el...
köszi
köszönöm mindenki válaszát, akkor ezek szerint más is szenved ezzel a témával...
Nekem az a gond, ha nem hagyom de. aludni, akkor meg mire ebédelnénk, már tök hisztéria, nem eszik, csak minimálisat, kidől, és fél-1 óra múlva fenn van:-((, és nyüglődik egész estig...áá, tök gáz, semmit nem tudok megbeszélni időre, mert sose tudom mikor hogy...köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!