Nem emlékszem szülés közbeni fájdalomra?!
Én egyetlen egy fájásra emlékszem: mikor ráültettek a labdára....iszonyatos volt!De én meg is kérdeztem a férjem hogy végig a labdán ültem,mert nálam ott minden kikapcsolt a tolófájásokig!Ez nekem csak azért volt furcsa mert tudtam hogy nem lesz nekem jó a labda!Mondta is hogy 1 fájást voltam rajta!Én nem hogy a fájdalomra ne emlékszem, hanem az egészre....Csak arra utána mikor a kis teste kicsusszant és már csak örültem levegőt vettem és kiváncsiskodtam ,mert nem tudták rám tenni (rövid köldökzsinór miatt)!És csak azt hallottam milyen gyönyörű,milyen nagy,mennyire nincs elnyomódva kis feje....És a kis cuki hangját! :)
Én is mennék már akár most is újra! :)
8,5 hós a kisasszony!
Nekem sem volt jó a labda:) sem a szülőzsámoly. Én inkább álldogáltam, pisilni mentem.
A fájdalomra konkrétan én sem emlékszem, csak arra, hogy gondoltam "na, ez már baromira fáj" valami mélyen belül leledző, elviselhetetlen érzés volt. A végén könyörögtem a dokinak, hogy csináljon valamit, mert nem bírom tovább. A tolófájásokra egyáltalán nem emlékszem, csak hogy olyan volt, mintha beszorult volna a baba, egyszerűen nem éreztem, hova nyomok.
A varrásnál már annyira el volt zsibbadva a seggem, meg hogy már órák óta terpeszben voltam, hogy mondtam, én többet az életben nem teszem szét a lábam...de mikor hazajöttünk a fiammal, már másnap mentem volna újra szülni.
Én is "akarom-akarom", de még csak 4 hónapos a trónörökös!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!