Mikor adható KUBU ital a babáknak? Olvastam, hogy 100%-os, nem tartalmaz szinezőanyagot és nincs benne tartósító.
Figyelt kérdés
2009. ápr. 24. 10:32
1/6 anonim válasza:
Nem tudom pontosan de én azrét 1 éves kor alatt nem adnám.....színező anyag meg tartósító azért tuti van benne,csak nézzed meg az alját az üvegnek:)Meg vigyázni kell h sokat ne igyon belőle mert besárgul-1ik barátnőm kisia állandóan azt itta aztán tiszta sárga lett a bőre!
2/6 anonim válasza:
Hát azért nem 100 %-os, el kell olvasni az üveg oldalán. Én eleinte hígítva adtam 1 éves kor felett.
3/6 anonim válasza:
Szerintem az nem babának való, hanem kisgyerekeknek 1,5 -2 éves korúaknak.
4/6 anonim válasza:
egy éves kor felett adhatsz neki. Szerintem abban van színezőanyag is rendesen, és valamilyen tartósítószer is. Higítva add neki felesben vízzel maximum. így eltelíteni sem fogja annyira, hogy ne legyen étvágya mikor enni kellene!
5/6 anonim válasza:
én 6 hónaposan adtam, mert egy ideig abban keverve megitta a tápszert, nem lett semmi baja tőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!