Melyik ital tartalmaz a legtöbb alkoholt?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 18. 16:29
1/3 anonim válasza:
Az Absinthe-ból van 80%-os is, nekem az volt eddig a legdurvább amivel találkoztam/amiről hallottam. Én szeretem az ízvilágát, de sokak szerint a 80-as már ihatatlanul erős. Tény, hogy az ember újraértelmezi a szót, hogy végigégette a torkomat. Egy ütős házipálinka sehol sincs hozzá képest...habos kakaó.
2/3 anonim válasza:
igen, tényleg az abszint a legerősebb alkohol, viszont nagyon becsapós, úgy érzed hogy nem olyan erős, engem annyira nem is égetett, bár éreztem rendesen, hogy nem vmi gyenge kis pálinka féleség, de megittam belőle 6felest, plusz még pálinka, sör, stb, alapjába nem gondoltam volna, hogy így kicsap, de igaz éhgyomorra ittam, de kb 3óráig örültem, h bírok ülni, nem az a tipikus bebaszás, hogy jólvagy, röhögsz, hanem szarul vagy, és mintha ólomból lenne a fejed, nem ajánlomXD am abszintból is van gyengébb, ilyen 60%os, amit discokban árulnak, de az semmi:D
3/3 anonim válasza:
96%-os tiszta alkohol. Annál több semmiben nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!