A különböző méretű ruhákat kb. meddig tudják hordani a babák?
Úgy értem az 56-os, 62-es, 68-as ruhákat kb. hány hétig hordta a babád? Mekkora súllyal és hosszal született? Hány hetesen váltottatok az egyes méretek között?
Novemberben érkezik a kisfiam és nem tudom miből mennyi lenne az ideális, illetve a tavaszi ruhákat pl milyen méretben kellene már néznem.
Köszi a segítséget! :)
ne nézd még a tavaszi ruhákat mert minden baba ás, más tempóban nőnek. én babám pl. hirtelen nőtt, sokáig hordott egy méretet aztán szinte egyik napról a másikra kinőtte mindet és 2 számmal nagyobb méretet vettem.
56os 2-3 hétig hordta csak, aztán a 62est 4-5 hónapig aztán a 74est fél évig, majd onnan 86osra váltottunk, azt több mint fél évig.
Annyira előre még ne szaladj! :)
A kisfiam 5 hónapos korára 70 cm lett, 53 cm-el született, így szinte minden hónapban új ruhatár kellett.
Kislányom időre született 47 cm-rel, egy-egy méretet az elején 3-4 hónapig, majd fél évig hordott. Most 3 éves lesz és 86 cm, most kezdjük a 92-es ruhákat hordani. 68 cm volt 1 évesen, mikor járni kezdett.
Ehhez képest az egy hónappal korábban született ikerfiaim 44 és 46 cm-ek voltak, most 13 hósak, 74 és 77 cm-ek, 80as ruhákat kezdjük. (lányom ennyi idősen 68-asokban járt, volt már pár 74-ese is. :-) )
56 cm, 3600 gr.
56: 3 hét
62: második hónap vége, lassan veszem elő a 68-as rugikat.
A testalkattól is függ, a fiamnak a háta volt hosszú, a lányomnak a lába böki hamarabb a rucikat, így pl a 62-es body még bőven jó, a rugi meg már nem.
Szóval ne szaladj előre nagyon, nem tudhatod milyen testalkata lesz.
Nálunk a 68-as szinte kimaradt. Max 2 hétig hordta. Az 56-os is alig volt rajta. Szerintem inkább 62-es és 74-es méretekből vásárolj. A babáknál vannak növekedési ugrások amikor hirtelen nyúlnak.
Amúgy érdemes pl 74-esből olyan nacikat venni aminek szűkített és visszahajtható az alja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!