Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 5 hónaps kislányom sokat...

5 hónaps kislányom sokat bukott, írtak fel neki savlekötőt por formájában nagyon keserű, kiköpi, öklendezik tőle, pedig már próbáltam cukros vízbe teába. Nincs valakinek valami ötlete, hogyan lehetne ezt beadni neki?

Figyelt kérdés
Anyatejbe nem merem, mert állitólag leszokhat a ciciről.
2009. ápr. 24. 09:20
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia, én a szintén nagyon keserű gyógyszert (Sinupret-megfázásra) anyatejjel hígítom (nem hallottam erről, hogy leszokhat a ciciről, de hála az égnek nem történt semmi baj) a sokszorosára - 10 csepphez kb 2 evőkanál anyatejet adok. Fecskendővel tudom csak beadni neki, mert egyébként kiköpi, és azt is csak úgy, hogy addig amíg beadom, bekapcsolom a tévét - egyébként soha nem engedjük, hogy nézze, de így annyira figyeli, hogy csak nyeli a gyógyszert. Mondjuk résen kell lenni, mert van, hogy kifolyik a szájából, de ez a módszer legalább beválik.

Ha anyatejjel nem is akarod hígítani, próbáld ki a tévét arra az 1 percre, hátha beválik..:)

Sok szerencsét, 5,5 hónapos baba anyukája

2009. ápr. 24. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!