Hol tudok venni hipoallergén tejpépet? Receptköteles?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 24. 08:45
1/7 anonim válasza:
Szia!
Én úgy tudom hogy a gyerek doki írja fel, patikában lehet ki válltani. Mi is ezt kaptuk. (MILUPÁS)
3/7 anonim válasza:
2.vok.Recept nélkül is meg tudod venni,csak drágább.
4/7 anonim válasza:
HA-s Milupa receptköteles, doki felírja nektek szükség esetén. ha különösebb ok nincs rá, hogy azt adj neki, de nem akarsz mindenfélét, akkor prebiotikus tejpépet vegyél neki. az szinte olyan, mint a HA-s, de nem receptköteles.
5/7 anonim válasza:
Első vagyok. Lehet recept nélkül is venni, igaz. Picit drágább de nem vészes.
6/7 anonim válasza:
Tegnap vettem gyógyszertárban milupa ha vaniliásat, recept nélkül, kb 1000 ft körüli áron.
7/7 anonim válasza:
Szió!
Én is recept nélkül vettem, mert nem akartam kb. 150-200 forintos különbség miatt órákat sorbanállni a dokinál. Az előzőkhöz még a Rossman és DM üzleteket tenném hozzá lehetséges beszerzési forrásként.
Először Humana HA pépet etettem a lányommal, utána Milupa HA vaníliásat. Mondanom sem kell, hogy utóbbit sokkal jobban szerette és valamennyivel olcsóbb is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!