Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Sport babakocsi vásárlásakor...

Sport babakocsi vásárlásakor milyen szempontokra figyeljek?

Figyelt kérdés
5 hónapos a kisfiam, rengeteget vagyunk kint és úton. Nem a legolcsóbbat vennénk, de max. 18-20.000 Ft-ot szánnánk rá.
2009. ápr. 24. 07:16
 1/6 anonim ***** válasza:

nekünk egy chicco simplicity sportkocsink van. nagyon szeretem.

csak 5,5 kiló, lapracsukva magában is megáll, 1 kézzel+1lábbal össze tudom csukni. kényelmes a babának, nagyon jó a kupolája, mert egészen le lehet húzni a nap ellen, és a felső része meg betekintőablak, árnyékolóhálóval. aa tolókar magassága állítható

20 ezerért vettük újonnan, de vaterán láttam már 15 ért is

[link]

2009. ápr. 24. 07:34
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi, csak nem tudom, hány fokozatba ültethető... mert ezért kell sport kocsit vennünk, mert a normál baba kocsink rögtön ülős, de a manó még nem ül magától, így olyanra lenne szükség ami több fokozatos.
2009. ápr. 24. 07:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem azt is gondold végig, hogy amikor bejön a hideg és a rossz idő, mekkora lesz a babád. Ha késő ősszel és télen is használod majd a kocsit, olyat válassz, amihez van lábzsák és szemből IS tolható.
2009. ápr. 24. 08:04
 4/6 A kérdező kommentje:
a hideg időkre van rendes kocsink, addigra pedig min. 10 hónapos lesz. nyárra/tavaszra kellene.
2009. ápr. 24. 08:06
 5/6 anonim ***** válasza:
a chicco-nk 4 fokozatú, mi a 7 hós lányunkat a tejesen ülő alatti pozícióba szoktuk rakni, vagy fektetve
2009. ápr. 24. 08:16
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekünk fontos szempont volt, hogy legyen hozzá ernyő, mert a sportkocsik fogóját nem lehet állítani és a szemébe sütött a nap+ legyen hozzá esővédédő is mert pont akkor esik amikor úton van az ember!!
2009. ápr. 24. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!