Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hol lehet natur gesztenyepürét...

Hol lehet natur gesztenyepürét találni? Mi a márkája?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 23. 22:24
 1/5 anonim ***** válasza:
93%

Szió!

Natúr gesztenyepürét én sehol sem találtam. Ellenben fagyasztott, hámozott gesztenyét igen. A Metroban vettem. Egyébként van hámozott, főzött változata is, ami vákuum csomagolt. Ez utóbbit jobban szerettem, mert kedvezőbb volt az ára.

Apropó a fagyasztott az a gyümölcsökkel egy hűtőben volt - mármint fagyasztóban. A vákuumos meg az olajos magvakkal a friss gyümölcsök között. Márkát sajnos nem tudok neked írni, mert már nincs meg a tasakja.

2009. ápr. 23. 22:30
 2/5 anonim ***** válasza:
tescoban vettem régebben, de a márkáján sajna nem tudom.
2009. ápr. 23. 22:59
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A márkáját nem tudom, de a Metroban, Intersparban tutira van. Ott ahol az ízesített gesztenyepüré van. Ott találod. A hámozott natúr is nagyon jó de horroisztikus ára van.
2009. ápr. 23. 23:28
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat
2009. ápr. 24. 10:23
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Sparban, hámozott, darált gesztenyét vettem. Maroni a márka.
2009. ápr. 24. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!