Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Kislányom tényleg...

Anyukák! Kislányom tényleg kövér a leírtak alapján?!

Figyelt kérdés

mindenki azzal jön hogy kövér, dagadt a kislányom..

másfél éves, 83 centi, 12 kg.

cseppet sem kövér! egy deka háj sincs rajta,

a védőnő szerint is rendben van meg a dokinő szerint is

egészséges jól táplált baba

de engem már nagyon bánt hogy sokan mondják ezt..

és pont azok mondják akiknek a gyerekük csont és bőr

nagyon idegesít és rosszul esik :(

szóval másfél éves 83 centi, 12 kg.

2011. szept. 16. 19:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
79%
Úgy gondolom, hogyha valaki esetleg tényleg kövérnek látja a lányodat ( nem pedig vastagabbnak az övétől, mert az nem feltétlen ezt jelenti), az is kifejezhetné magát szebben. Annyi szó van a magyarban, nem hiszem, hogy nem találna rá szebbet.
2011. szept. 16. 20:59
 12/19 anonim ***** válasza:
86%

Ne aggódj, az én fiam 7 hónaposan volt 10,2 kg és 75 cm.

De eloszlik rajta a súlya és abszolút nem kövér , úgy mondanám, hogy úgy mindene megvan...:)

2011. szept. 16. 21:05
 13/19 anonim ***** válasza:
86%

21 hónapos fiam 12,7 kg és 88-90cm között van :)

nekem meg mindenki azt mondja, hogy kivan a csontja.

tényleg nem lehet csak így kilók alapján okosat mondani mert enyém nehéz csontú, de a paraméterekből nem hiszem, hogy kövér lenne. egyébként meg sz@rni rá ki mit mondd, te a legszebbnek látod, nem igaz? akkor meg? :)))

2011. szept. 16. 21:24
 14/19 anonim ***** válasza:
42%
kép nélkül nehéz. 1 éves kislányom 75 cm és 8,6 kg. lehet hogy kevésnek hangzik de nem vékony, nen is kövér. kis husis, apja mondja mindig: stabil lábakon áll :-) . szerintem a csontjai vékonyak, könnyűek.
2011. szept. 16. 22:27
 15/19 anonim ***** válasza:
86%

Akkor az én lányom is kövér?

Ez hülyeség! 18 hónapos (múlt héten töltötte), 86 cm és 13 kg.

Állandó örökmozgó, a másfél év alatt 2x volt egy enyhe megfázása.

Még a gyerek orvos is azt mondta, hogy ne aggódjak miatta, mert nálunk pont anyósom mondta azt, hogy ne etessem, mert csúnya a kövér kislány.

No ez volt 2 hónapja, azóta nem is viszem hozzájuk! Ha látni akarja, jöjjön el!

Ne aggodalmaskodj! Jó egészséget nektek!

2011. szept. 17. 06:13
 16/19 anonim ***** válasza:
86%
Ha a doki és a védőnő szerint is rendben van, akkor mással ne foglalkozz.
2011. szept. 17. 07:18
 17/19 anonim ***** válasza:
64%
Kislányom 14hónapos és 80cm és 11kg. Rá is mindenki azt mondja h "masszív". De nem kövér ő se, csak nem csont és bőr. Ellentétben a csont és bőr vele egy korú gyerekektől, ő már felmászik a csúszdára és a mászókára is. Jó erőben van, izmos :)
2011. szept. 17. 08:29
 18/19 anonim ***** válasza:
86%
"Kedves" nagymama az ilyen, már bocs!A dédunokát rajongásig kéne imádni,és nem tenni ilyen megjegyzéseket.Szerintem egyáltalán nem kövér!!Az emberek elfelejtik, hogy a súly nem mind háj!!A csontok, izmok jelentős részét képezik a testsúlynak egyrészt, másrészt meg genetika is van a világon.Ha ti magasak vagytok az apukájával, ő sem lesz törpe!!Nálunk pont fordítva van: kislányom picike.2,5 kilóval és 47 centivel született.Jövő héten lesz egy éves, és most alig 7, 5 kg, és csak 70 cm.De nálunk ez alkati kérdés, én is csak 8 kg voltam egy évesen, és majdnem 3 kilóval születtem, szóval nem várom a lányomtól, hogy óriás legyen.Minden nap megkérdezik az utcán mennyi idős.Amikor elmondom, csak néznek nagy szemekkel, és megjegyzik, de pici!!Hát, akkor nézz már rám, úgy mondanám nekik!!Cseszd meg, 160 cm vagyok, és 50 kg.Legyen a lányom kosaras alkat már egy évesen vagy mi??Én meg ezen akadok ki.Szépen hízik, szépen nő, kiegyensúlyozott, vidám baba.A többi nem számít!!És a védőnő és a gyerekorvos szerint is rendben van a gyarapodása.Ennyi az egész!!Ha egy baba alkatilag kicsi, akkor tömhetném marhapörkölttel, és sült krumplival, akkor se hízna jobban.Persze, csak viccelek!De felháborítanak az ilyen okoskodások, és megértelek!
2011. szept. 17. 09:11
 19/19 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem csak "pufók baba", ami nem baj!
2011. szept. 17. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!