Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kell pólya? Ti használtatok?...

Kell pólya? Ti használtatok? Bevált? Hol lehet venni?

Figyelt kérdés
köszi a válaszokat!
2011. szept. 16. 14:35
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Ja és írtad,hogy vékony pólyád van...az is jó csak nincs olyan tartása!
2011. szept. 17. 08:38
 22/22 anonim ***** válasza:
Én nem szerettem a pólyákat. Hallgattam is miatta anyukámtól. Elsőnél még többször, de a másik kettőnél alig. Mondjuk nyári gyerekek. De egy biztos, ha már pólya akkor hagyományos kötős, vannak ezek a sportpólyák (tépőzárasak)(olyasmi mint a kókuszpólya, ránézésre legalábbis ugyanaz) én kettőt vettem olyat is (valami 4 euróért, aztán volt 10-ért is de az sem nagyon különbözött), hát olyan hatalmasak voltak hogy elveszett benne a fiam, se tartása, nem jó egyszerűen. Én jobban szerettem őket érezni, magamhoz ölelni. Viszont láttam olyat is aki a dokihoz pólyában hozta a 4 hós gyerekét, hát mindenki csak lesett és mosolygott. :)
2011. szept. 17. 14:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!