Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kell pólya? Ti használtatok?...

Kell pólya? Ti használtatok? Bevált? Hol lehet venni?

Figyelt kérdés
köszi a válaszokat!
2011. szept. 16. 14:35
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk bevált, mert novemberi a babánk. Mivel első baba volt, könnyebb volt vele az első hónapokban. A baba boltban vehetsz, tavaly kb 1000 Ft volt a betét, és közel 4000 Ft a huzat. Én a teszvesz-en vettem 1000 Ft-ért kompletten, azt mondhatom, hogy új volt.
2011. szept. 16. 15:26
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
én pár napig adtam rá, de nem vált be. hozzátenném, júliusi kánikulában született. hidegben lehet, hogy jobban tetszett volna neki.
2011. szept. 16. 15:30
 13/22 anonim ***** válasza:
szia.2 hónapos a kisfiam nekünk is van pólya de egyszer sem raktam bele és nem is fogom.szóval nekünk is csak kacat.a bababoltokban amúgy tudsz venni de felesleges.ha nem mered majd megfogni a kisbabádat akkor ráteszed egy kispárnára és úgy fogod meg.
2011. szept. 16. 17:02
 14/22 anonim ***** válasza:

Lanyok lehet most nevetni fogtok de az egyik koleganomtol (kulfoldone lunk) kaptam egy hatalams zokni szeruseget ajandekba amikora kisfiam 10 napos volt. Azt mondta, hogy ebb olyan az erzese a babanak mint az anyamehbe mert korul oleli, de megis szellozik. Nagyon vekonyka anyagbol volt. Igy ne ijed meg a sajat mozgasatol, kezetol stb es jobban fog aludni. Hihetetlen volt. Ugy aludt a babam mint a bunda az etetesek kozott. Imadta ezt a zokni alaku micsodat. A polyat nem szerette, ezelott az volt nekunk. Igy nezett ki az orias zokni:

[link]

2011. szept. 16. 17:26
 15/22 anonim ***** válasza:
használtam az elején. Azon aludt napközben, estére meg pólyáztam. Hagyományos pólyánk volt. A következőnél a kórházba is beviszem. Az első gyereknél rám szóltak, hogy ne tegyem bele mert nem egészséges. A fiam pedig imádta.
2011. szept. 16. 21:02
 16/22 anonim ***** válasza:

az első babámnál nem volt, a 2.-nál igen és hatalmas szolgálatot tett, ugyanis a reflexek miatt állandóan felébrednek a karuk "rángatózására" és a pólya a kis testén tarja a karját, így képes sokat szundítani egyhuzamban! Ha az első babámnál tudtam volna, sok sírástól kíméltem volna meg magunkat!

4 hónapos koráig használtuk.

2011. szept. 16. 21:23
 17/22 A kérdező kommentje:

köszönöm a választ mindenkinek, decemberi baba lesz, úgyhogy be fogok szerezni egyet...

Aki árulja a kókuszpólyáját írna nekem, hogy milyen áron gondolta?

Nekem van egy pólyám csak vékony anyagból, az is jó?

2011. szept. 16. 21:53
 18/22 anonim ***** válasza:
Én szülés előtt úgy gondoltam, hogy a pólya egy ósdi dolog, de családban mondták milyen jó is az, ezért vettünk egy kókuszpólyát. A kórházban pólyázták, én megszoktam, nem nagyon tudtam anélkül tartani. Otthon beletettük a kókuszpólyába, talán 5 perc se volt, lerúgta az alját. Mondjuk 4300 g-mal született, nagy baba volt, lehet ezért, de az nem vált be. Hagyományosat kaptunk, azt használtuk.
2011. szept. 16. 22:46
 19/22 anonim ***** válasza:

Én hagyományos pólyát használtam, de valóban nyugodtabb volt a lányom. Igaz nem sokáig.

Ha nem ragaszkodsz a kókusz pólyához, írj privit és szívesen kölcsön adom neked az enyémet arra a pár hétre, mert max 6 hétig fogod csak használni. Nem foltos, még 2 huzatot is adok hozzá, ami szép állapotban van.

2011. szept. 17. 06:25
 20/22 anonim ***** válasza:

Tegnapi 14.38 vagyok

én 3000-ért hirdetem....

2011. szept. 17. 08:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!