Kell pólya? Ti használtatok? Bevált? Hol lehet venni?
Számomra felesleges kacat a pólya, a gyerekeim az enyémet használták volna.
Nagyobb bababoltban lehet kapni. babaholmiolcson.hu(asszem ez a cím) brendon, tescoban is láttam pólya szerű valamit.
Én kókuszpólyát használtam az elején ,és nagyon jó szolgálatot tett!!!!Sokan mondják,hogy nem kell,meg nem jó,meg így ,meg úgy,hát az én lányom hasfájós volt meg nyűgös,és ha abba beletettem,azonnal megnyugodott,nem beszélve arról hogy könnyebb volt fogni nekem is ,eg a nagyszülőknek,dédszülőknek is:)))
ilyenem van ,épp most árulom :)
Őszi-téli babának nem árt, főleg ha sírós-hasfájós baba. Lányom októberi és nagyon sírós volt, aludni is alig tudott, de ha becsomagoltuk őt pólyába, akkor nyugodtabb lett a meleg kis "bugyorban".
A másik hogy sokszor rángatózott még a babám, mivel ilyenkor még fejletlen az idegrendszer, és ezért sokszor felébred arra, hogy megremeg a keze stb. De pólyában nem tudott annyira rángatózni sem.
Nekünk bevált. Nem hagyományos pólyánk volt, hanem ilyen kókuszpólyánk: [link]
A teszveszen vettük és nálunk kincset ért.
Nekünk hasznos volt nagyon, megnyugodott benne a kislányom és nagyokat aludt.
Anyukámtól kaptuk a pólyát de azt sajnos nem tudtuk használni mert nagyon picinek született a babám és "elveszett" benne, így mi egy sima áthajtós "pólyát" használtunk (tépőzáras).
A pólyát éppen szeretném eladni, van hozzá plusz huzat is nagyon szép, ha gondolod írj privit és megegyezünk.
Nekünk nem volt. Amíg "cseklett-nyaklott", addig nem adtam más kezébe, mi meg meg tudtuk fogni.
Hasfájósságkor kis takaróba bugyoláltuk, és az egyik gyerekünknél be is jött, a másiknál nem igazán...
nem hasznaltam. nem is akartam.
nem tud benne szabadon mozogni a baba (nem mintha nagyon akarna meg akkor), de valahogy nem lett volna szivem beletenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!