Angliai anyukák! Használt valaki Hipp Organic tápszert? Milyenek a tapasztalatok?
Huu, akkor nallatok mar nem a kezdeti hasfajas. :( Sajnos akkro nem tudom mi lehet.
En is potlasnak hasznlatam. 2 hetesen csak este kapta mert estere valahogy nem volt mar eleg tejem. Ez igy ment kb. 3 honapos koraig. 3 honaposan mar napkozben is kapott potlast a szopik utan. Ez igy ment 6 honapos koraig. Akkor elkezdett mast is enni es kicsit ossze-vissza volt minden. Nem sokkal ezutan hagyta abba a szopit es 9 honaposan mar csak reggel meg este ivott tapszert napkozben rendes kajat evett. Mikor elerte az 1 eves kort szepen kezdtem a tapszerehez onteni egy kis tehentejet es fokozatosan noveltem a tehentejet a tapszert meg csokkentettem. Most mar lassan 20 hoanpos es reggel iszik csak tejet. Valamiert nem szereti mar. :(
Szia
a hungry babay-t nem ajanljak a vedonok.Comfort verziot nem probaltatok? Az hasfajos babaknak van kifejlesztve.
Lanyom 11 honapos koraig Cow&gate-t ivott utanna aptamilt, de egyikkel sem volt gondunk.
Volt kb 1 honap amikor rengeteget bukott, de colic masszazsal elmult szerencsere.
Kerdezz ra a hv-tol, hogy van e a kozeletekben baby center ahol tartanak baba masszazst.En 1 4 netes kurzust csinaltam meg es utanna itthon is masziroztam a lanyom.
Egyebkent a gyakori valtogatastol is lehet hasfajas es szorulesa is
Mi is SMA-vel keztunk, es ugyenezen okokbol valtottunk Cow&Gate hungry milkre, avval semmi gond nem volt, konnyen kakiltak minden nap, es nem gorcsoltek.
Mar a follow on milket hasznaljuk, abbol most valtottunk Hipp-re es evvel sincs semmi gondunk, szerintem az infant milk is jo lehet.
En is SMA-vel egeszitettem ki az anyatejet, az en kisfiam is nagyon hasfajos volt es nekunk a Colief csepp rengeteget segitett. (£12 egy heti adag, de az orvos felirja es ingyen van!)
6 honaposan altottunk at a 2es SMA-re, aztan attertem Hipp Organic-ra, mert az olcsobb es mar ugyis csak reggel meg este kap tapszert, nincs tole semmi baj. Viszont a Hungry Baby tapszert felejtsd el, nekunk nagyon sok problemat okozott, es a vedono sem ajanlotta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!