Ajánlanátok NEM esernyő sportbabakocsit, max.50000ft értékben és ha lehet neve legyen?
Figyelt kérdés
Nem szeretnénk no name babakocsit mert már párszor ráfásztam vele,viszont nagyon drágát sem....használt is érdekelne!Ami nagyon tetszik az a GRACO-Trekko v Cleo,v Freya,v quattro tour deluxe,sport-esetleg van vkinek ilyen eladó?2009. ápr. 23. 14:52
1/4 anonim válasza:
Nekem van egy eladó Hauck sport, ha érdekel. Honnan írsz? Képet tudok küldeni
2/4 A kérdező kommentje:
Veszprém megyéből írok,ha küldenél képet megköszönném!
2009. ápr. 23. 15:04
3/4 anonim válasza:
4/4 anonim válasza:
Bocsi, elnéztem..azt hittem 5000.ig keresel, az 50000 helyett...nekem egy jó állapotú hauck sport babakocsim van, de már régebbi típus...max 6000 akartam eladni, de most látom te komolyabbat keresel...bocsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!