Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ma hasrol hátra átfordult a...

Ma hasrol hátra átfordult a babám! :-D Nem korai ez még 4 honaposan?

Figyelt kérdés

Ma átfordult a babám hasrol hátra.

Az tuti hogy nem véletlen, mert 3x is megcsinálta, majdnem egymás után! :-D De azt hallottam ezt csak 5-6 honaposan kezdik el! Én megijedtem mert az ágyon volt, és mikor megláttam egyböl rohantam az ágyhoz mert majden lepottyan a drágám!

mire számithaok ezek után? Akinek ilyen idös a babája annak is már átfordult?! (persze szivböl nagyon örülök neki!!!!! :-DDD )))

Ráadásul ahogyan látom, már em nem csak hátra fele tolat, hanem kezd rájönni arra, hogy lehet elöre is haladni! Mostmár rakjam le a parkettára? (szönyeg, pléd...igy gondoltam)

Mindenkinek köszönöm a válaszokat!!!!

2009. ápr. 23. 12:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az én fiam 3,5 hós korában fordult át!
2009. ápr. 23. 13:20
 12/14 anonim ***** válasza:
Szia, az én fiam is három és fél hónaposan fordult át hasról-hátra, pár nap múlva meg hátról-hasra. Ügyes babád van Neked is:)
2009. ápr. 23. 14:46
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a váalszokat! Jo olvasni, hogy mennyi ügyes, szépen fejlödö babuci van! :-D Igen nagyon sokszor olvadozok, amikor látom csinál valami ujjat! ilyenkor egyböl nyulok a telefonhoz, hogy hivjam apát, hogy uj dolgot csinált a kisfia! :) Mindenkinek jo babázást!!!
2009. ápr. 23. 19:04
 14/14 anonim ***** válasza:
Ne aggódj! Az én lányom először 8 hetesen, de az lehet csak véletlen volt, de tegnap már 2-szer megcsinálta ezt. Most 3 és fél hónapos!
2009. ápr. 24. 07:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!