Ma hasrol hátra átfordult a babám! :-D Nem korai ez még 4 honaposan?
Ma átfordult a babám hasrol hátra.
Az tuti hogy nem véletlen, mert 3x is megcsinálta, majdnem egymás után! :-D De azt hallottam ezt csak 5-6 honaposan kezdik el! Én megijedtem mert az ágyon volt, és mikor megláttam egyböl rohantam az ágyhoz mert majden lepottyan a drágám!
mire számithaok ezek után? Akinek ilyen idös a babája annak is már átfordult?! (persze szivböl nagyon örülök neki!!!!! :-DDD )))
Ráadásul ahogyan látom, már em nem csak hátra fele tolat, hanem kezd rájönni arra, hogy lehet elöre is haladni! Mostmár rakjam le a parkettára? (szönyeg, pléd...igy gondoltam)
Mindenkinek köszönöm a válaszokat!!!!
szia
ügyes :)
minden amit magától csinál az nem korai.
persze, minnél többet legyen "földközelbenm".
Az én fiam is ennyi idősen csinált ezt :)
Ügyes kismanó!
Nem korai. Igen, teríts szőnyegre plédet, tedd rá a babádat, hadd forogjon kedvére. Neki is nagyobb a biztonságérzete és persze te is sokkal nyugodtabb leszel.
Amikor az enyém először átfordult (szintén 4 hósan), azonnal költöztettem a földre.
:-D hát akkor nagyon izgalmas honapok jönnek! Biztos nagyon édesek amikor másznak meg rugoznak :-D
akor mostantol mégjobban ügyelek rá!
Szia!Jajj,dehogy...!Milyen ügyi,szívből gratu...:D
Ilyenkor én is elábrándozok rajta,mennyi sok szépet tartogat még nekünk.A fiacskánk 3,5 hónapos és egy hete sikítozik és pürrög,nagyon megható és mindig meg is könnyeztet.Gondolom Te is hasonlóan elolvadsz néha...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!