Mennyi idős volt a babátok, mikor teljesen el tudtátok végezni a házimunkát? Azok válasza érdekelne, akik segítség nélkül vannak.
Szia!
Az én lányom igazi ölbemanó, nagyon igényli a társaságot. Kb 3 hónapja tudok úgy elvégezni mindennel, amit betervezek egy-egy napra. Most 8,5 hónapos a picur.
Szia!
Én is az első naptól mindent meg tudok csinálni.
Szerencsére nagyon jó alvó kisfiam van.
Most is 10 órától alszik,azóta én kitakarítottam,
megfőztem,kivasaltam:)!
Persze nem minden napunk ilyen nyugis :)!
a kisfiam 5 hónapos
Fél éves a lányom, az apja dolgozik estig, de amúgy sem segít, szerinte ez a nő dolga. :(
Az első 4 hónapban jól haladtam, az utóbbi 2-ben nem igazán. 2*1 órát alszik a lányom napközben, egyedül nincs el 15 percnél tovább, mióta fogzik, pláne nem! Most is itt vigyorog mellettem! :D
Ha nem lát, hisztizik, kiabál. (Sokszor akkor is, ha lát.)
Csak azt csinálom meg, amit muszáj, persze minden nap frisset főzök, elmosogatok, felsöprök, felmosok. A többi munkát szakaszokban végzem (egy nap porszívózok, másikon vasalok,...stb), meg tologatom az elmaradt dolgokat egyik napról a másikra.
Ja, és várom a csodát, mikor jön el az a nap, amikor mindent meg tudok csinálni!
Kitartás! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!